Twaalfde editie MeentRun zondag 14 april

Amstelveen - De twaalfde editie van de MeentRun, een hardloopwedstrijd in Amstelveen Zuid, vindt op zondag 14 april 2024 plaats. Inschrijven is nog mogelijk.

De MeentRun kent twee hoofafstanden: 5km en 10km, ook is er een kids/familyrun van 1km. Het parcours van de MeentRun loopt onder andere door Waardhuizen en langs de prachtige Bovenkerkerpolder. Het parcours is hoofdzakelijk verkeersluw en biedt een prachtig aanzicht. De weersvoorspellingen zijn vooralsnog goed.

Afstanden en starttijden

De start en finish van de MeentRun vinden plaats voor ontmoetingscentrum De Meent aan Orion 3. Langs het parcours staan voldoende vrijwilligers en halverwege is een waterdrinkpost (op 2.5km voor de 5km-route en op 5km voor de 10km route) aanwezig.

  • 10 KM: start 11.10 uur
  • 5 KM: start 11.15 uur
  • 1KM Kids / Family : start 10.45 uur

Voor-inschrijving (10 euro voor 5km/10km - 5 euro voor de 1km kidsrun) is mogelijk tot vrijdag 12 april 12.00 uur, na-inschrijving kan tot op de dag van de MeentRun tot 15 minuten voor aanvang (inschrijfgeld bij na-inschrijving contant te voldoen bij De Meent).

Alle informatie vind je op: https://meentrun.nl/


Meer nieuws

Wonen vandaag 13:36

Inwoners en ondernemers kunnen meedenken over inrichting Nieuw Legmeer

Amstelveen - Het college van B en W van Amstelveen heeft 28 mei besloten het voorlopig ontwerp Stedenbouwkundig Plan vrij te geven voor participatie. Omwonenden van en eigenaren en ondernemers op Legmeer kunnen de komende tijd meedenken over de inrichting en functies voor de nieuwe woon-werkwijk Nieuw Legmeer.

Algemeen vandaag 13:19

Speel Hunted Amstelveen en probeer uit handen van politie te blijven

Amstelveen - Zaterdag 8 juni is Randwijck het decor voor Hunted, een spel gebaseerd op het populaire tv-programma. Jongeren uit Amstelveen tussen de 14 en 18 jaar oud kunnen op een speelse manier uit de handen van de politie en handhaving proberen te blijven. 

Algemeen vandaag 11:39

Documentaire Gerlach 13 juni op televisie

Amstelveen - De documentaire Gerlach, over de laatste akkerbouwer in Amstelveen, is een grote hit. Na een succesvolle bioscooprelease met maar liefst landelijk 25.000 bezoekers, wordt de prijswinnende docu op 13 juni uitgezonden op tv op NPO2 door KRO-NCRV. Aanvankelijk zou Gerlach op 30 mei op televisie te zien zijn, maar deze datum is nu verschoven.

Onderwijs & Educatie vandaag 09:45

Nieuw kinderdagverblijf ’t Schooltje in Amstelveen

Amstelveen - Dit jaar heeft kinderdagverblijf 't Schooltje haar deuren geopend in Randwijck in Amstelveen. Zij bieden een kleinschalig, kwalitatief hoge kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Op de verticale groep kunnen de kinderen samen spelen, van elkaar leren en krijgen zij de ruimte om persoonlijke successen te ervaren.