Davey Photography, Davey Baas
112

Twee aanrijdingen tussen fiets en auto

Amstelveen - In Amstelveen hebben vanmiddag twee aanrijdingen plaatsgevonden waarbij een fietser en een auto waren betrokken.

Rond kwart over drie ging het mis aan de Burgemeester Rijnderslaan. Bij de oversteek tussen kantoorgebouw De Bovenlanden (oud-KMPG-kantoor) en het tunneltje naar het Stadshart vond een aanrijding plaats tussen een fietser en een automobilist. De ambulancedienst ontfermde zich over het slachtoffer. 

Rond kwart over vijf werd een fietser door een auto geraakt bij de oversteekplaats aan de Noorddammerweg met Gunterstein/Beeckestein in Westwijk. Ook hier kwam een ambulancedienst ter plaatse maar de fietser hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De politie was in beide gevallen aanwezig voor nader onderzoek.

Foto's: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.