AmstelveenZ

Twee meisjes van 8 jaar vermist in Middenhoven [Update: meisjes zijn terecht]

AMSTELVEEN - Aan de Eindhoeve in de wijk Middenhoven in Amstelveen Zuid waren sinds vanmiddag twee 8-jarige meisjes vermist. De meisjes werden uiteindelijk gespot door een Burgernet-deelnemer en zijn innmiddels weer terecht.

Burgernet, deed om kwart voor 7 een melding uit deed gaan aan meer dan drieduizend Burgernetdeelnemers. Even voor half acht waren de meisjes weer terecht.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.

Algemeen gisteren 11:53

Bewoners Groenelaan in verzet tegen bouwplannen met spandoeken

Amstelveen - Bewoners van de Najade-flat hebben spandoeken opgehangen als protest tegen de bouwplannen voor een nieuw wooncomplex op de plek van het Sakko-tankstation en de aanpalige showroom aan Newa 2 in de wijk Groenelaan.

112 gisteren 11:07

Mercedes-rijder vlucht na aanrijding: politie op zoek naar witkleurige C-Klasse

Amstelveen – De Amstelveense politie is op zoek naar de bestuurder van een witkleurige Mercedes C-Klasse Estate (bouwjaar 2006), die er afgelopen zaterdagavond vandoor ging nadat hij in aanrijding was gekomen met een snorfiets aan de Burgemeester Colijnweg in Amstelveen. Twee opzittenden raakten daarbij gewond.