Twee nieuwe topacts op 'Zomerspektakel aan het Meer'

Alphen aan den Rijn - De organisatie van het Zomerspektakel aan het Meer in Alphen aan den Rijn heeft twee nieuwe topacts binnengehaald voor de 2020-editie: Golden Earring en André Hazes junior.

Het Zomerspektakel in Alphen staat op 5, 6 en 7 juni 2020 geprogrammeerd. Naast Golden Earring en André Hazes Jr. is ook BLØF, één van Nederlands grootste bands geboekt, voor de slotact. De voorverkoop voor het evenement start op zaterdag 2 november 2019, zowel fysiek als online. 

Golden Earring

Organisator Stanley de Looze: ‘Golden Earring stond al heel lang heel hoog op ons verlanglijstje. Met hun muziek zijn hele generaties grootgebracht. De mannen knallen nog steeds op het podium en dat past ook echt bij het Zomerspektakel aan het Meer.'

André Hazes Jr. & BLØF

Ook is De Looze verheugd met de komst van Hazes en BLØF  ‘Met André op het podium wordt het zeker een feest op 5 juni. En met niemand minder dan BLØF hebben we een gouden afsluiter van de vrijdagavond te pakken.’ Tussen de optredens door geven supervette Summer Vibes het publike het ultieme zomergevoel voor het Zomerspektakel aan het Meer

Early Bird tickets verkooppunten

De voorverkoop start op zaterdagmorgen 2 november 2019 tussen 08:00 en 10:00 uur met Early Bird tickets. Deze zijn alleen te koop bij de fysieke verkooppunten voor  € 32,50 per stuk inclusief handling- en administratiekosten. Er geldt geen limiet. Na 10:00 uur geldt de reguliere prijs van € 37,50. De fysieke verkooppunten zijn Bruna Atlas, Primera centrum, Haasbeek Herenhof, Primera Ridderhof en Primera Baronie. De tickets zijn een leuk cadeautje voor Sinterklaas of voor onder de Kerstboom.

Online verkoop

Op diezelfde dag zijn de tickets ook vanaf 10:00 uur online te koop via de website van www.Zomerspektakelaanhetmeer.nl en via www.Alphens.nl. Hiervoor geldt niet de Early Bird prijs, maar de reguliere prijs van € 37,50.

Zomerspektakel aan het Meer

In juni 2020 viert het Zomerspektakel aan het Meer opnieuw drie dagen feest voor jong en oud en wel op 5, 6 en 7 juni. Ook de Zomerdienst aan het Meer wordt weer gehouden op zondag. Een Obstacle Run is er op twee dagen, namelijk op zaterdag en zondag. Dus vergeet niet om dat weekend alvast in je agenda te blokkeren!

Meer weten over Zomerspektakel aan het Meer?

Wil je informatie over wat het Zomerspektakel en de Obstacle Run in Alphen aan den Rijn? Houd dan regelmatig de websites www.zomerspektakelaanhetmeer.nl, www.facebook.com/ZomerspektakelAanHetMeer en www.facebook.com/Zomerspektakel-Obstacle-Run in de gaten. Voor twitter is dat twitter.com/Zoomerspektakel  en voor Instagram www.instagram.com/zomerspektakelaanhetmeer.

(Advertorial)


Meer nieuws

112 vandaag 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse in de omgeving van het busstation. De politie spreekt van een verdachte situatie in een bus, waarbij een passagier een verdacht pakketje bij zich zou hebben gehad. De bus is op Meander stopgezet en ontruimd.

Algemeen gisteren 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.