Davey Photography, Davey Baas
112

Twee ongevallen in Amstelveen Zuid

Amstelveen - In Amstelveen Zuid hebben woensdagmiddag twee ongevallen plaatsgevonden waarbij fietsers waren betrokken.

Even voor drie uur ging het mis op bedrijventerrein Legmeer in Amstelveen, waarbij een lesauto door nog onduidelijke oorzaak in aanrijding kwam met een fietser aan Spinnerij. Nadat omstanders zich ontfermd hadden over het slachtoffer, namen de hulpdiensten het over. De fietser is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

112_ongeval_fietser_auto.jpg
Ongeval aan de Bouwerij tussen een lesauto en een fietser. 

Nog geen uur later kon de ambulance opnieuw uitrukken vanwege een ongeval nabij de kruising van de Legmeerdijk en de Beneluxbaan. Daar vond op het fietspad een ongeval plaats waarbij een wielrenner en een scooterrijder waren betrokken. Ook daar kwam de ambulance ter plaatse, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. 

112_ongeval_dpdb_legmeerdijk_beneluxbaan.jpg
Ongeval op het fietspad bij de kruising Legmeerdijk/Benelubaan

Bij beide ongevallen kwam naast de ambulance ook politie ter plaatse.

Foto's: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:13

Hinder door afgesloten A9 Amstelveen

Amstelveen - Lokaal en regionaal verkeer ondervindt dit weekeinde hinder van de afsluiting van Rijksweg A9 door Amstelveen.

Sport vandaag 10:00

Nieuwe manager zwembad: Menno Valk staat in de startblokken

Amstelveen - Kortere wachtlijsten voor de zwemles, meer aqua activiteiten, nieuwbouwplannen. De nieuwe manager van zwembad De Meerkamp, Menno Valk, staat te popelen om het avontuur aan te gaan. De gedreven manager heeft zijn sporen verdiend in de wereld van zwembaden exploitatie. Maar ook in het water is de Almeerder ervaren en heeft jarenlang op hoog niveau waterpolo gedaan. Kortom, hoogste tijd voor een kennismaking.

Horeca gisteren 19:00

Stadshart Horeca Hits (2): Speciaalbier, cocktails & fingerfood van Bar Dixie - Beer & Kitchen

Amstelveen - Nu de horeca weer open is belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen de komende periode in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit de horecazaken in en rond het Stadshart. In deze tweede aflevering: speciaalbier & cocktails in combinatie met fingerfood van Bar Dixie – Beer & Kitchen.