Tweede editie De Kegel Family Fair op zaterdag 24 juni

Amstelveen - De eerste editie vorig jaar van De Kegel Family Fair was een groot succes. Op zaterdag 24 juni vindt daarom de tweede editie plaats. Tussen 12.00 en 18.30 uur wordt het terrein van de Kegel aan de Bovenkerkerweg omgetoverd tot een heus walhalla voor jong en oud.

De Kegel Family Fair

De Kegel Family Fair is een samenwerking tussen Sport- en Partycentrum De Kegel, het Nationaal Tennis Centrum en Grand Hotel Amstelveen. Afgelopen jaar wisten mensen uit Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn en Amsterdam de Family Fair te vinden. Dit jaar doen ze er een schepje bovenop en hopen ze op een nog grotere opkomst. Door er te zijn lever je namelijk ook nog eens een bijdrage aan Stichting KNGF Geleidehonden.

Stichting KNGF Geleidehonden

Met de Family Fair wil De Kegel het goede doel steunen. Per bezoeker wordt er 2.50 geschonken aan Stichting KNGF Geleidehonden. Vorig jaar haalde de organisatie maar liefst 10.000 euro op voor een ander goed doel, het Ronald McDonald Huis. Een extra reden om een bezoek te brengen aan De Kegel Family Fair want alleen al met jouw aanwezigheid kun je een bijdrage leveren. De toegang is immers gratis. Daarnaast zijn er ook nog eens verschillende activiteiten waarbij geld wordt ingezameld voor KNGF Geleidehonden.

Activiteiten

De hele middag kun je op het terrein terecht voor allerlei activiteiten zoals workshops en clinics, muziek, dans, sport, een braderie, banenmarkt, kinderkermis, eten en drinken en nog veel meer. Voor kinderen zijn er naast de spellen en springkussens verschillende kinderactiviteiten waardoor ze zich uren kunnen vermaken. Het belooft weer een heus spektakel te worden dat je niet wil missen.

Op de website vind je een greep van alle activiteiten op een rij. 

Informatie

Datum: zaterdag 24 juni
Tijd: 12.00 – 18.30
Adres: Park de Kegel, Bovenkerkerweg 81 Amstelveen

familyfair2023.png


Meer nieuws

Zakelijk vandaag 12:00

Infinity Cleaning zorgt voor verrassend frisse wind in schoonmaakbranche

Amstelveen - Enthousiast, vrolijk, gedreven, professioneel en helemaal gek van schoonmaken: dat zijn de Amstelveense vriendinnen Natascha & Chella. Ze laten momenteel met hun 2 jaar geleden opgerichte schoonmaakbedrijf Infinity Cleaning een frisse wind waaien in de schoonmaakbranche. Bij Infinity Cleaning doen ze het allemaal net even anders. En wat ze doen, dat doen ze vooral met ontzettend veel plezier. Met blinkende resultaten en tevreden klanten tot gevolg.

Algemeen vandaag 10:41

Gratis meerdere duurzame workshops bezoeken?

Amstelveen - Op de ‘Doe-het-duurzaam markt’ op zaterdag 7 oktober in het Noorddamcentrum in Amstelveen staan marktkramen met leveranciers van zonnepanelen, groene daken, hybride warmtepompen en een doe-het-zelf markt met energiebesparende materialen. Naast de markt worden er gedurende de dag verschillende gratis te volgen presentaties en workshops gegeven.