Davey Photography, Davey Baas
112

Tweede steekpartij op zondagavond in Amstelveen

Amstelveen - Voor de tweede keer in korte tijd heeft zondagavond in Amstelveen een steekpartij plaatsgevonden.  

Was het om half zeven raak in het Stadshart, rond half negen ging het mis aan de Orion (nabij ontmoetingscentrum De Meent) in Middenhoven.

Ook hier is vooralsnog onduidelijk wat er is gebeurd. Hulpdiensten zijn massaal uitgerukt. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer, dat met een bloedende beenwond op straat lag, behandeld. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis afgevoerd. 

Of deze steekpartij verband heeft met de eerdere steekpartij in Stadshart Amstelveen is nog onduidelijk. Er zijn vooralsnog geen Burgernetmeldingen uitgegaan (21.20u) om eventuele verdachten op te sporen; het is onduidelijk of de politie al verdachten van beide steekpartijen heeft getraceerd.

Foto bovenaan: Davey Photography, Davey Baas. Foto onder: VTF, Vivian Tusveld


Meer nieuws

Algemeen gisteren 21:00

Amstelveen by night (35)

Amstelveen - Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl in de rubriek #amstelveenbynight iedere avond om 21.00 uur een avondfoto uit Amstelveen. Op de 35e dag dat de avondklok geldt, een avondfoto van het tamelijk nieuwe appartementencomplex UpMountain in het Stadshart.

Algemeen gisteren 19:16

'Zaterdagavond thermische vlucht boven Amstelveen'

Amstelveen – Zaterdagavond 27 februari zal zoals het er nu naar uitziet een vliegtuig met een thermische infraroodcamera over de gemeente Amstelveen vliegen om speciale warmte-opnames te maken. De vlucht dient om inwoners straks online inzicht te kunnen geven in eventueel warmteverlies via het dak van hun woning.

Algemeen gisteren 15:26

Straatje leggen in Oude Dorp

Amstelveen - Hoewel er aardig wat te doen is over het proces voorafgaand aan de herinrichting in het Oude Dorp, wordt er momenteel stug doorgewerkt aan de nieuwe look van het dorpscentrum. Vandaag werden in een groot deel van de Stationsstraat klinkers gelegd met een speciale bestratingsmachine.

Algemeen gisteren 12:32

Minder internationale inwoners in Amstelveen door coronacrisis

Amstelveen - Door de coronacrisis is het aantal internationals dat in Amstelveen woonachtig is per 1 januari 2021 licht gedaald ten opzichte van 2020. Een deel van de internationals is met name tijdens de eerste lockdown teruggekeerd naar hun land van herkomst.