Davey Photography, Pieter Schilt

Twingo neemt bussluis en dat gaat niet goed

Amstelveen - De bestuurder van een Renault Twingo heeft vrijdagavond rond half 7 geprobeerd de bussluis op de Olympiadelaan in Amstelveen te passeren, maar dat is niet gelukt.

De kleine personenwagen raakte bij de poging zwaar beschadigd aan de onderzijde en de bestuurder liep door de klap (lichte) verwondingen op. De ambulancedienst werd opgeroepen om de automobilist na te kijken - en ook de politie kwam ter plaatse.

De auto, die na de confrontatie vloeistoffen lekte, moest worden afgesleept.

Het gaat vaker mis bij de Olympiadelaan, waar automobilisten de bussluis meer dan eens proberen te passeren.  Het is niet bekend of bij het ongeval vrijdagavond de automobilist de bussluis bewust probeerde over te steken, of dat de bussluis over het hoofd is gezien.


Meer nieuws

Kunst & Cultuur vandaag 08:00

Open Ateliers Amstelveen 2020

Op 3 en 4 oktober openen kunstenaars hun deuren voor liefhebbers van schilderijen, beelden, fotografie, glaskunst, keramiek, lithografie en sieraden. Er is voor elk wat wils. Open Ateliers 2020 is dé manier om kennis te maken met kunst en de persoon erachter. Maar liefst 60 kunstenaars tonen hun werk. Het woord is aan Sunny Neeter en Corry Zwart. Beide kunstenaar én organisator van deze prachtige route langs diverse ateliers.

Corona Amstelveen gisteren 14:17

Dit zijn de nieuwste RIVM-coronacijfers in Amstelveen

Amstelveen - Uit de meest actuele corona-update van het RIVM (29-9-2020) blijkt dat het aantal positief geteste personen in Amstelveen opnieuw fors is opgelopen. Ook het aantal ziekenhuisopnames en overleden personen steeg.