Twinkelende kerstfiguren bevolken Stadshart Amstelveen

Twinkelende kerstfiguren bevolken Stadshart Amstelveen Foto: Amstlvn Twinkelt [Beeld: Sven Verbruci]

Amstelveen – Winkelcentrum Stadshart Amstelveen wordt tot en met begin januari opgelicht door diverse twinkelende kerstfiguren.


- Lees verder onder deze advertentie -

Onder de noemer Amstlvn Twinkelt nemen Mickey & Mini, Pluto, Goofy, maar ook Olaf uit de bekend Frozen film een prominente plek in het Stadshart. Er zijn meer dan 25 iconische kerstfiguren, bekend dus van diverse Disney films - en andere eyecatchers als de metershoge verlichtte beer in het Binnenhof. 

Bezoekers kunnen tot en met 5 januari 2020 de twinkelende kerstfiguren bewonderen in het Amstelveense winkelcentrum [Tekst gaat verder onder foto]

 

Mickey voor de HEMA. [Beeld: Sven Verbruci]

Extra koopavonden Stadshart Amstelveen 2019 - Kerstmis

Stadshart Amstelveen is in de decembermaand extra geopend met een koopavond op vrijdag 20 december en maandag 23 december 2019. De winkels zijn dan open tot 21:00 uur. Op tweede kerstdag is het winkelcentrum open van 12:00 - 18:00 uur.

Winter Village 2019 Amstelveen

Zaterdag 7 december is de officiële opening van Winter Village. Vanaf 13:00 uur kunnen bezoekers genieten van optredens van o.a. Dennis van Veen en heerlijke hapjes en drankjes. Op deze dag rijdt ook de Winter Parade tussen 12:30 en 16:30 uur door het centrum. Hier geven verschillende winterse figuren als Olaf & Elsa een spectaculaire show. Na afloop van de parade is er gelegenheid om op de foto te gaan.

Schaatsbaan

De grootse schaatsbaan van Amstelveen is geopend van zaterdag 7 december tot en met zondag 5 januari. Naast vrij schaatsen, BSO-schaatsen, schoolschaatsen en discoschaatsen komen IJsprinsessen Anna en Elsa een bezoekje brengen op zaterdag 14 december. Op zaterdag 4 januari komen de Super Heroes langs.

Santa Run Amstelveen

Zaterdag 14 december 2019 0m 15.30 uur zal de eerste Santa Run in Amstelveen plaatsvinden. In het Stadshart van Amstelveen rennen/wandelen enkele honderden Kerstmannen, -vrouwen en -kinderen een mooie route door het centrum van Amstelveen. De wandel/run gaat over een parcours van 3.5 KM door Amstelveen. Een deel van de run gaat dwars door het winkelcentrum. Inschrijven voor deelname aan de Santa Run kan via: https://amstelveen.rotarysantarun.nl/inschrijven 

Winters dorp Amstelveen

Ook dit jaar tovert Stadshart Amstelveen het winkelcentrum om tot winters dorp. Winter Village vindt dit jaar plaats van 7 december 2019 tot en met 5 januari 2020. Zo kunnen winterliefhebbers schaatsen op de 450m2 ijsbaan op het Stadsplein en daarna opwarmen in de sfeervol ingericht horeca. In aanloop naar het jaarlijkse Winter Village worden bezoekers nu al verrast met Amstlvn Twinkelt. 

Beeld: Sven Verbruci

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties