©Sven Verbruci

Uitbundige bloemdecoraties bij start nieuwe campagne Stadshart Amstelveen: 'Everyday Spring'

Amstelveen - Winkelcentrum Stadshart Amstelveen heeft een nieuwe Everyday-campagne gelanceerd. Met 'Everyday Spring' - waarbij het centrum is voorzien van uitbundige bloemdecoraties - telt Stadshart Amstelveen af naar de lente.

‘Na twee coronajaren zijn we klaar voor een frisse start en dat vieren we met een nieuwe look’, aldus Eduard Helwig, winkelcentrum-manager van Stadshart Amstelveen.

Everyday-campagne Stadshart Amstelveen

De Everyday-campagne wordt voortaan doorgevoerd in alle communicatie rond het winkelcentrum. ‘Met de frisse eigentijdse Everyday-campagne willen wij benadrukken dat iedere dag bijzonder is en een reden is om te vieren’, aldus Helwig. Hij legt uit: ‘Het woord ‘Everyday’ is het pronkstuk die elke campagne en op iedere uiting wordt aangevuld met een thema die op dat moment speelt, zoals op dit moment ‘Everyday Spring’.'

Bloemdecoratie-in-Stadshart-Amstelveen-c-Sven-Verbruci-2.jpg
© Sven Verbruci

Bakfietsen & piaggio's

Naast de nieuwe campagne-uitingen zijn er de komende drie weken bakfietsen en piaggo’s vol met verschillende voorjaarsbloemen door het hele winkelcentrum te bewonderen. Bovendien zijn er ook zogenoemde extra ‘Instagrammable spots’ toegevoegd, waar men naar hartenlust foto’s kan maken. De bloemdecoraties zijn in aanloop naar de lente te bewonderen vanaf vandaag tot en met 20 maart.

Primeur in Europa

'Bezoekers worden geïnspireerd op het gebied van fashion, beauty, gifts en food. Voel je ‘Everyday Beautiful’, ontdek ‘Everyday Deliciousness’, en ga voor ‘Everyday Luxury’. In Stadshart Amstelveen ervaar je alles op één plek en dat iedere dag,' zegt Helwig. 'Deze campagne wordt in Stadshart Amstelveen als eerste in Europa geïntroduceerd en later zullen meerdere winkelcentra volgen. Ik hoop dat veel mensen geïnspireerd zullen raken en dat men alvast in de lentesferen komt met alle mooie bloemdecoraties die in het winkelcentrum te vinden zijn.'

De bloemendecoratie in het centrum is verzorgd door Bloemenmeisjes.com die tevens de styling voor H&M, de Bijenkorf en zelfs de troonrede van Koning Willem-Alexander hebben verzorgd.

Voor meer informatie zie: www.stadshartamstelveen.nl

Beelden: ©Sven Verbruci, Stadshart Amstelveen


Meer nieuws

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten 22 apr. 2024 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.