Foto via gemeente Amstelveen

Uitgelezen kans om je woning te isoleren via isolatieactie Amstelveen Noord

Amstelveen - Een eerlijk advies, een goede prijs en altijd een offerte op maat door een betrouwbare vakspecialist. Voor woningeigenaren in Amstelveen Noord die voornemens zijn hun woning (beter) te isoleren is dit het moment: de gemeente Amstelveen houdt namelijk een collectieve isolatie-actie voor dit deel van Amstelveen. Inschrijven voor de actie is geheel vrijblijvend. Op donderdagavond 22 februari wordt een online informatieavond gehouden die - na aanmelding - ook later kan worden teruggekeken.

Met goede isolatie kan je echt flink besparen op je energierekening en het zorgt vaak voor aanzienlijk meer wooncomfort in huis. Binnen de gemeentelijke isolatieactie worden maatregelen voor vloer- en bodemisolatie, dakisolatie en isolerend glas aangeboden.

Aanmelden infoavond isolatieactie

Tijdens de informatieavond op 22 februari 2024, vanaf 20.30 uur, wordt alles vertelt over de isolatie-actie. Kan je deze avond niet, meld je dan toch aan, want je kan de bijeenkomst op elke moment terugkijken.

MELD JE HIER AAN VOOR DE INFO-AVOND

Inschrijven isolatieactie

Inschrijven voor de isolatieactie zelf kan tot en met 21 maart 2024. Schrijf je vast (vrijblijvend) in en klik op onderstaande button:

SCHRIJF JE HIER IN
VOOR DE ISOLATIEACTIE

NB. Deze collectieve actie is gericht op woningeigenaren. Huurders en bewoners die onderdeel zijn van een Vereniging van Eigenaren (VvE) kunnen niet meedoen aan de collectieve actie. Bij VvE's komt dit doordat grote verduurzamingsmaatregelen aan het pand/woningen een verantwoordelijkheid zijn van de VvE. Voor het uitvoeren van energiebesparende maatregelen kunnen huurders het beste contact opnemen met het VvE bestuur.

logo_amstelveen_maakt_het.png
Dit artikel is stand gekomen in samenwerking met Amstelveen maakt het


Meer nieuws

Sport gisteren 14:00

Uplift breidt uit met small group training: personal training met zijn vieren

Amstelveen - Al vier jaar timmeren de ‘Ralfen’ druk aan de weg met UPLIFT. Met hun high-end personal trainingsstudio aan de Amsterdamseweg helpen Ralph en Ralf hun clientèle om hen zo fit en weerbaar mogelijk te maken. Naast personal- en duo-training, breiden ze uit met small group training.

Columns gisteren 09:24

Column Geertje Visser: Overvallen

Amstelveen - Ondanks wat overvallen, autokraken, woninginbraken, jongeren die met messen zwaaiden, jongeren die met nepwapens zwaaiden (zwaaiden jongeren gewoon maar eens voor de gezelligheid, hè?) en vechtpartijen, kunnen we rustig slapen hier in Amstelveen. Amstelveners waarderen hun veiligheid namelijk meer dan mensen in andere gemeenten met meer dan 70.000 inwoners. Dat blijkt uit de Veiligheidsmonitor 2023 die het Centraal Bureau voor de Statistiek publiceerde. Geweldig nieuws natuurlijk, want niets zegt zoveel over veiligheid als de waardering ervan, nietwaar?

Sport 12 apr. 2024 14:00

Rugbyer Enzo Fontein: 'mijn toekomst ligt in Engeland'

Amstelveen - Enzo Fontein (17) is een rugbyer bij de Amstelveense Rugbyclub ARC. Met zijn team haalde hij drie keer de NK-finale en in 2022 mochten ze de titel Nederlands Kampioen op hun naam schrijven. Begin 2024 was Enzo genomineerd voor Amstelveens talent van het jaar tijdens het Amstelveen Sportgala. Hij werd runner-up en zijn rugbyclub werd als winnaar uitgeroepen tot Vereniging van het jaar. Met zijn zeventien jaar is hij nog jong, maar dat staat zijn grootse dromen niet in de weg. Als het aan hem ligt, vertrekt hij dit schooljaar nog naar Engeland om zijn dromen te verwezenlijken.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 12 apr. 2024 10:27

Fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen

Amstelveen - Visit Amstelveen en Canon organiseren deze lente een fotowedstrijd waarbij op zoek wordt gegaan naar de mooiste natuurfoto. Het voorjaar is dé tijd om er op uit te gaan in Amstelveen. Neem je smartphone en/of camera mee om de natuur vast te leggen, want je kunt er een mooie prijs mee winnen én de mooiste foto’s krijgen een plekje in een tentoonstelling in het Cobra Museum!

Algemeen 11 apr. 2024 16:03

MEAN WELL sponsort sportveldje voor Oekraïense vluchtelingen bij opvanglocatie

Amstelveen - Deze week is een multifunctionele sportveldje bij de opvanglocatie voor Oekraïense vluchtelingen in Kronenburg (Sonjashnik) geopend. MEAN WELL, een Taiwanees bedrijf dat sinds 2006 is gevestigd in Amstelveen, is de sponsor van het sportveldje en leverde ook bijbehorende voorzieningen, zoals goals, ballen en netten.