© andcmedia

[Uitgesteld] &C viert derde verjaardag in Stadshart Amstelveen

Amstelveen - Van zaterdag 14 tot en met zondag 22 maart zijn Amstelveners welkom in de tijdelijke pop-upstore &C - The Home of Pink - in winkelcentrum Stadshart Amstelveen. 

De feestelijke opening van de &C pop-upstore ‘The Home of Pink’ in Stadshart Amstelveen die zaterdag 14 maart 2020 zou plaatsvinden gaat niet door. Zowel Stadshart Amstelveen als &C volgen de richtlijnen en adviezen van het RIVM nauwlettend. Op basis van de laatste ontwikkelingen hebben beide partijen besloten de feestelijke opening van de pop-upstore ‘The Home of Pink’ tot nader order uit te stellen.

Ditzelfde geldt voor het feestelijke moment op 21 maart waarbij Chantal Janzen aanwezig zou zijn om de taart aan te snijden ter ere van de derde verjaardag van &C. Mochten de richtlijnen en adviezen van het RIVM veranderen zal Stadshart Amstelveen en &C hierover de bezoekers informeren en wordt er een vervangende datum gecommuniceerd. 

Ter ere van de verjaardag van &C, opent van 14 tot en met 22 maart de &C pop-upstore ‘The Home of Pink’ in Stadshart Amstelveen. De store aan het Rembrandthof wordt in samenwerking met WONDR Experience Amsterdam tot een waar winkelparadijs met roze interieur en instagrammable hoekjes.

Speciaal voor deze pop-upstore worden er items uit de &C Collection verkocht met verjaardagskorting en zijn er leuke giveaways. Ook Chantal Janzen zal op zaterdag 21 maart de taart aansnijden van 11.00 tot 14.00 uur. &C pop-upstore ‘The Home of Pink’ is onderdeel van Stadshart Amstelveen, Say Hello to Fashion. 

Over &C

&C is het 360° mediamerk van Chantal Janzen met een maandelijks magazine, website, online shop, fysieke winkel, eigen tv-programma’s en live events. Met gevestigd en nieuw talent laat Chantal haar blik op de wereld zien. &C is gericht op vrouwen van 18 tot 48 jaar en behandelt, zoals Chantal het zelf noemt, the whole shebang. Waaronder: mode, beauty, lifestyle, food en travel. Amuseren, ontroeren en inspireren. Dat is waar &C voor staat. &C. Overal en altijd. Whatever mood you’re in.


Meer nieuws

Onderwijs & Educatie gisteren 10:47

Druk op Amstelveense noodopvang neemt toe; scholen bereiden zich voor op Britse variant

Amstelveen - Hoewel op dit moment de situatie nog houdbaar is op scholen en bij opvangorganisaties in Amstelveen, meldt de gemeente dat de druk op de noodpvang toeneemt, groepen vol dreigen te raken en het lastiger wordt om de noodopvang te bemensen. Daarbij bereiden scholen zich voor op de Britse corona-variant.