© andcmedia

[Uitgesteld] &C viert derde verjaardag in Stadshart Amstelveen

Amstelveen - Van zaterdag 14 tot en met zondag 22 maart zijn Amstelveners welkom in de tijdelijke pop-upstore &C - The Home of Pink - in winkelcentrum Stadshart Amstelveen. 

De feestelijke opening van de &C pop-upstore ‘The Home of Pink’ in Stadshart Amstelveen die zaterdag 14 maart 2020 zou plaatsvinden gaat niet door. Zowel Stadshart Amstelveen als &C volgen de richtlijnen en adviezen van het RIVM nauwlettend. Op basis van de laatste ontwikkelingen hebben beide partijen besloten de feestelijke opening van de pop-upstore ‘The Home of Pink’ tot nader order uit te stellen.

Ditzelfde geldt voor het feestelijke moment op 21 maart waarbij Chantal Janzen aanwezig zou zijn om de taart aan te snijden ter ere van de derde verjaardag van &C. Mochten de richtlijnen en adviezen van het RIVM veranderen zal Stadshart Amstelveen en &C hierover de bezoekers informeren en wordt er een vervangende datum gecommuniceerd. 

Ter ere van de verjaardag van &C, opent van 14 tot en met 22 maart de &C pop-upstore ‘The Home of Pink’ in Stadshart Amstelveen. De store aan het Rembrandthof wordt in samenwerking met WONDR Experience Amsterdam tot een waar winkelparadijs met roze interieur en instagrammable hoekjes.

Speciaal voor deze pop-upstore worden er items uit de &C Collection verkocht met verjaardagskorting en zijn er leuke giveaways. Ook Chantal Janzen zal op zaterdag 21 maart de taart aansnijden van 11.00 tot 14.00 uur. &C pop-upstore ‘The Home of Pink’ is onderdeel van Stadshart Amstelveen, Say Hello to Fashion. 

Over &C

&C is het 360° mediamerk van Chantal Janzen met een maandelijks magazine, website, online shop, fysieke winkel, eigen tv-programma’s en live events. Met gevestigd en nieuw talent laat Chantal haar blik op de wereld zien. &C is gericht op vrouwen van 18 tot 48 jaar en behandelt, zoals Chantal het zelf noemt, the whole shebang. Waaronder: mode, beauty, lifestyle, food en travel. Amuseren, ontroeren en inspireren. Dat is waar &C voor staat. &C. Overal en altijd. Whatever mood you’re in.


Meer nieuws

Horeca gisteren 17:58

'Terrasje pakken'; Amstelveen geniet

Amstelveen - De heropening van de Amstelveense horeca-terrassen is vanmiddag uitstekend verlopen: vrijwel iedereen hield zich keurig aan de regels en veel mensen genoten ervan om weer een terrasje te kunnen pakken.

Algemeen gisteren 08:24

Man dumpt afval naast container en scheldt BOA's de huid vol

Amstelveen - Een inwoner die op Eerste Pinksterdag werd getraceerd nadat hij afval naast een ondergrondse container had gezet, heeft handhavers de huid volgescholden. Wethouder Herbert Raat (Handhaving, VVD) overweegt vervolgstappen tegen de agressieve bewoner.

Amstelveen van voorheen 31 mei 2020 21:00

Amstelveen van voorheen (197)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 197 een oude foto van de vroegere Middeldorpstraat (destijds Middendorpstraat), waarvan de huizen binnenkort gesloopt gaan worden voor de verbreding van de A9.

Algemeen 31 mei 2020 20:03

Fraaie legpuzzel Urbanuskerk uitgedeeld aan duizend ouderen

Amstelveen - Speciaal voor ouderen verstrekken de ouderenverenigingen KBO Bovenkerk-Aalsmeer en KBO Amstelveen/Ouderkerk (samen met het Bewonersplatform Bovenkerk) de komende periode duizend legpuzzels met een afbeelding van de Urbanuskerk. 

Algemeen 31 mei 2020 17:58

Handhaving Amstelveen op scherp: 'Morgen wordt een spannende dag'

Amstelveen - De gemeentelijke dienst Handhaving kijkt met gezonde spanning uit naar morgen (1 juni) als ook in Amstelveen de horeca weer open mag. De handhavers staan op scherp en houden morgen de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.