Keurslager Coert Stronkhorst

Uitmuntend cijfer voor rundergehakt van Stronkhorst

AMSTELVEEN - Het rundergehakt van Keurslager Coert Stronkhorst is door een onafhankelijk inspectiebureau onaangekondigd gekeurd. De onderdelen kwaliteit, versheid en hygiëne zijn beoordeeld met het hoogst mogelijke cijfer 10.

Een vertegenwoordiger van de Vereniging van Keurslagers kwam plotseling bij de slager aan de Amsterdamseweg langs om het rundergehakt te testen. Op alle verschillende onderdelen werd het vlees goedgekeurd.  

Tevreden

Coert Stronkhorst is bijzonder tevreden met de uitstekende beoordeling: “Gehakt is één van de meest populaire vleesproducten in Nederland”, zegt de eigenaar van de slager vandaag in een persbericht van Stronkhorst. “Ik ben trots dat mijn gehakt zo goed is beoordeeld.”

Na de keuring heeft Keurslager Coert Stronkhorst een speciale oorkonde gekregen van de Vereniging van Keurslagers.


Meer nieuws

Kunst & Cultuur gisteren 21:36

Bostheater vraagt 4 ton subsidie, krijgt nul

Amstelveen - Het Amsterdamse Bostheater krijgt over de periode 2021-2024 geen cent subsidie van het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK). Tussen 2017 en 2020 kreeg het bostheater nog 265.000 euro van AFK. 

Politiek gisteren 11:26

AVA wil meer weten van mogelijke mondkapjesplicht in Amstelveen

Amstelveen – De lokale politieke partij Actief voor Amstelveen (AVA) wil weten hoe gemeente Amstelveen omgaat met de experimentele mondkapjesplicht, nu binnen Veiligheidsregio Amsterdam/Amstelland het dragen van een gezichtsmasker verplicht kan worden gesteld op drukke plekken. Amsterdam is al zo ver en voert vanaf 5 augustus een mondkapjesplicht in in diverse delen van de stad.  

Algemeen gisteren 09:46

9-jarige Amstelvener haalt 1100 euro op voor cheeta's met fietstocht door Safaripark

Amstelveen – De 9-jarige Amstelveense scholier Gio Cruz heeft afgelopen weekeinde ruim 1100 euro opgehaald met een sponsorfietstocht door Safaripark Beekse Bergen. Het geld gaat naar een beschermingsproject voor cheeta's. De jonge dierenliefhebber wist in een uur tijd zeven rondjes door het Wildlifepark te fietsen.

Amstelveen van voorheen 2 aug. 2020 18:00

Amstelveen van voorheen (206)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 206 een foto van de voormalige locatie van BMW-dealer Van Poelgeest, toen deze nog in het hart van het Oude Dorp was gevestigd, met tankstation.