Davey Photography, Davey Baas
112

Uitvoerig onderzoek naar verdacht pakket voor Poolse supermarkt Aalsmeer [Update]

Aalsmeer- Momenteel wordt uitvoerig onderzoek gedaan naar een verdacht pakket dat zondag aan het eind van de ochtend werd aangetroffen nabij een Poolse supermarkt in de Dorpsstraat in Aalsmeer. Update: er zijn broodjes in het pakket aangetroffen.

112_verdacht_pakket_aalsmeer_vtf.jpg
Foto: VTF

Volgens de politie gaat het om een verdachte doos. Op foto's is te zien dat de doos is verpakt in plastic en pal voor een schuifpui ligt. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EODD) is met specialistsich materieel (robots uitgerust met camera's) ter plaatse om het verdachte pakket te onderzoeken.

112-Verdacht_pakket_dpdb.jpg
Foto: Davey Photography

De omgeving van de supermarkt is ruim afgezet door de politie en diverse woningen zijn uit voorzorg ontruimd. In de afgelopen periode hebben zich diverse explosies en branden voorgedaan bij Poolse supermarkten in het land, waaronder in Aalsmeer. De zaak kreeg eerder al aandacht in Opsporing Verzocht.

verdacht_pakketDpdb.JPG
Foto: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Algemeen vandaag 11:27

‘De Sobibor Tapes – de vergeten interviews van Jules Schelvis'

Amstelveen - DE EO zendt op woensdag 27 januari 2021 de unieke documentaire ‘De Sobibor Tapes – de vergeten interviews van Jules Schelvis’ uit. Jules Schelvis was woonachtig in Amstelveen, waar hij in 2016 op 95-jarige leeftijd overleed. 

Algemeen gisteren 16:35

Toeslagenaffaire treft ook tientallen Amstelveense gezinnen

Amstelveen - Ook in Amstelveen zijn tientallen gezinnen gedupeerd door de kinderopvangtoeslagenaffaire. De landelijke affaire, waarbij tienduizenden onschuldige ouders tot in lengte van jaren werden aangezien voor fraudeurs en onder een nietsontziend regime onterecht (grote) sommen geld moesten terugbetalen, zorgde vandaag voor het opstappen van het kabinet.

Politiek gisteren 13:03

Gordon regionaal lijstduwer voor D66 bij Tweede Kamer-verkiezing

Amstelveen - D66 heeft Amstelveens wethouder Floor Gordon gevraagd om regionaal lijstduwer te zijn voor D66 bij de verkiezing voor de Tweede Kamer. Daarmee vult zij de lijst aan op plek 74. De verkiezing voor de leden van de Tweede Kamer wordt gehouden tussen 15 en 17 maart 2021.