Unicum: Restaurant Aan de Poel telt vanavond 10 sterren
AMSTELVEEN - Een unicum voor het Amstelveense sterrenrestaurant Aan de Poel vanavond: 5 topkoks met elk 2 Michelinsterren koken vanavond in het restaurant in het kader van het 10-jarig bestaan.
De topkoks Menno Post (De Bokkedoorns**, Overveen), Francois Geurds (FG**, Rotterdam), Richard van Oostenbrugge (Bord'Eau**, straks een nieuw no table-restaurant aan de Amstel in Amsterdam) en Onno Kokmeijer (Ciel Bleu**, Amsterdam) verrassen vanavond samen met Stefan van Sprang (**) tal van culinaire gasten.
Volgeboekt in no-time
De belangstelling voor de speciale jubileumavond was overweldigend: binnen 25 minuten na bekendmaking van het tiensterren-event was het Amstelveense restaurant volledig volgeboekt.
Persconferentie
Voorafgaand werd een heuse persconferentie gegeven in F1-style (met caps van Michelin uiteraard): de 5 tweesterrenkoks beantwoordden vragen van diverse media. Van Sprang toonde zich vereerd met de komst van zijn gewaardeerde collega's.
10 jaar
Aan de Poel viert dit jaar het 10-jarig bestaan met diverse evenementen. Eerder werd bijvoorbeeld al een succesvolle avond voor de CliniClowns gehouden.