Bianca & Jessica van The WineKitchen at Home

Unieke samenwerking The WineKitchen at Home & Pathé Thuis

Amstelveen – Delicatessen- wijn- en traiteurzaak The WineKitchen at Home in het Oude Dorp van Amstelveen is een unieke samenwerking aangegaan met Pathé Thuis.

De eigenaren van The WineKitchen (de formule waar ook visrestaurant The WineKitchen at Sea toebehoort) kwamen  op het idee voor de ‘Wine, Food & Film Paring’ en Pathé Thuis bleek het idee te omarmen en ook bereid mee te werken.

Pathé Thuis

Klanten van The WineKitchen at Home krijgen een Pathé Thuis-bioscoopkaartje gratis om thuis een film te kunnen kijken bij aankoop van  één van de door the WineKitchen at Home bedachte combinaties.

Op de social media-kanalen van The WineKitchen at Home worden de verschillende filmacties aangekondigd. Komende donderdag staat de eerste actie in het teken van de Beaujolais Primeur, waarbij klanten de passende Film 'Retour en Bourgogne' krijgen aangeboden.

Extra beleving

The WineKitchen wil klanten met de (culinair getinte) films een extra beleving bieden. Zo kan een product of een wijn die in de film voorkomt tijdens de thuisfilm worden geproefd. Houd voor meer informatie en voorwaarden de Facebook-pagina van The WineKitchen at Home in de gaten:

winekitchen_home_fb.jpg


Meer nieuws

112 vandaag 19:51

Overval op supermarkt Lindenlaan Amstelveen

Amstelveen - Aan de Lindenlaan in Amstelveen Zuid is maandagavond even voor 19.30 uur een supermarkt overvallen. Daarbij is gedreigd met een wapen; een onbekend geldbedrag is buitgemaakt.

Politiek vandaag 10:07

Burgerbelangen Amstelveen: biedt RTVA reële kans, pak uitgestoken hand aan

Amstelveen – Nu de lokale omroep RTVA tot 2024 de uitzendlicentie heeft gekregen van het Commissariaat voor de Media, vindt de lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) dat de gemeente er voor moet zorgen dat RTVA op basis van een reëel subsidiebedrag haar werkzaamheden kan hervatten en dat de hand die de omroep nu heeft uitgestoken aangepakt moet worden.