Koudijs

Unieke SoundWear Companion Speaker bij Koudijs

AMSTELVEEN – Bij dé audio-, video en witgoedspecialist Koudijs Amstelveen in het Oude Dorp is sinds kort een uniek nieuw product verkrijgbaar. Dankzij de om je nek hangende SoundWear Companion Speaker kan je heerlijk naar muziek luisteren zonder dat je je omgeving buiten sluit of stoort.

De SoundWear Companion Speaker ligt comfortabel om de schouders. Bovendien geeft het een vol en helder geluid dat tegelijkertijd dankzij de speciale “waveguide-technologie” voor anderen wordt geminimaliseerd. Het is heel anders dan een koptelefoon, die je helemaal afsluit van je omgeving.  

Praten

Je kan dus gewoon met iemand praten terwijl je naar muziek luistert. En het is mogelijk om rustig rond te lopen met de SoundWear Companion Speaker. Met deze unieke speaker ben je niet gebonden aan je apparaten.

De SoundWear Companion Speaker kan je niet alleen gebruiken om naar muziek te luisteren. Je kunt het apparaat via Bluetooth ook op je telefoon aansluiten. Of op de computer of de televisie. Het is ook nog eens mogelijk om de SoundWear Companion Speaker op twee verschillende apparaten aan te sluiten.

Demonstreren

Bij het Bose Experience Center van Koudijs in de Stationsstraat kan je even langs gaan om te kijken of de SoundWear Companion Speaker iets voor jou is. Het apparaat is bij de officiële Bose dealer voor € 299,50 op voorraad leverbaar. De mensen van de winkel willen het graag demonstreren en er meer over vertellen.

“Ik vind het altijd weer prachtig als er iets compleet nieuws wordt verzonnen”, zegt electrostylist Steven Koudijs. “En bij een normaal volume kan iemand die naast je zit de muziek echt nauwelijks horen. Dus kom vooral even langs om de SoundWear Companion Speaker uit te proberen.”

Klik hier voor meer info over de SoundWear Companion Speaker.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis.