‘Up Mountain’: ongekend luxe appartementen in Stadshart

‘Up Mountain’: ongekend luxe appartementen in Stadshart  Foto: Schets van de opbouw van de appartementen boven op de p-garage van het nieuwe warenhuis.

AMSTELVEEN – De 55 appartementen die bovenop de parkeergarage van het nieuwe warenhuis Hudson’s Bay in Stadshart Amstelveen (voormalig V&D-gebouw) worden gerealiseerd worden ongekend luxe. Het project draagt de naam 'Up Mountain'.

Prijzen zijn nog niet vrijgegeven, maar volgens informatie van de ontwikkelaar worden de appartementen uniek, exclusief en excentriek. De appartementen krijgen riante terrassen en een in het oog springende architectuur met grote raampartijen voor een wijds uitzicht.

De huidige parkeergarage

Berg
Volgens de website van de ontwikkelaar doet de architectuur ‘sterk aan een berg denken’ door een trapsgewijze opbouw van de appartementen. De bovenste (6e) etage van de parkeergarage wordt exclusief voor bewoners. De 55 luxe appartementen worden gerealiseerd van de 7ee tot en met de 12 verdieping’.

Vraag 
BBA-wethouder Peter Bot (ruimtelijke ordening) liet eerder weten dat het project aansluit bij de metamorfose die het Stadshart de afgelopen jaren, en nog steeds, ondergaat. 'Zo is Citygarden aan de oostkant van de Stadstuinen in aanbouw, met appartementen, een aantal winkels en een hotel. Deze woningen waren zo verkocht. De vraag naar appartementen in het centrum dichtbij voorzieningen en met een goede bereikbaarheid is aanzienlijk. Het woningaanbod rond de Stadstuinen neemt nu opnieuw toe waarbij toekomstige bewoners hun auto parkeren op een eigen parkeerdek en geen parkeerplaatsen onttrekken aan de omgeving. Een goede ontwikkeling.' 

Informatie
De appartementen zullen variëren van 70m2 tot 300 m2. Belangstelling voor het project? Meer informatie is te vinden via deze link [klik hier].

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties