Schets van de opbouw van de appartementen boven op de p-garage van het nieuwe warenhuis.

‘Up Mountain’: ongekend luxe appartementen in Stadshart

AMSTELVEEN – De 55 appartementen die bovenop de parkeergarage van het nieuwe warenhuis Hudson’s Bay in Stadshart Amstelveen (voormalig V&D-gebouw) worden gerealiseerd worden ongekend luxe. Het project draagt de naam 'Up Mountain'.

Prijzen zijn nog niet vrijgegeven, maar volgens informatie van de ontwikkelaar worden de appartementen uniek, exclusief en excentriek. De appartementen krijgen riante terrassen en een in het oog springende architectuur met grote raampartijen voor een wijds uitzicht.

De huidige parkeergarage

Berg
Volgens de website van de ontwikkelaar doet de architectuur ‘sterk aan een berg denken’ door een trapsgewijze opbouw van de appartementen. De bovenste (6e) etage van de parkeergarage wordt exclusief voor bewoners. De 55 luxe appartementen worden gerealiseerd van de 7ee tot en met de 12 verdieping’.

Vraag 
BBA-wethouder Peter Bot (ruimtelijke ordening) liet eerder weten dat het project aansluit bij de metamorfose die het Stadshart de afgelopen jaren, en nog steeds, ondergaat. 'Zo is Citygarden aan de oostkant van de Stadstuinen in aanbouw, met appartementen, een aantal winkels en een hotel. Deze woningen waren zo verkocht. De vraag naar appartementen in het centrum dichtbij voorzieningen en met een goede bereikbaarheid is aanzienlijk. Het woningaanbod rond de Stadstuinen neemt nu opnieuw toe waarbij toekomstige bewoners hun auto parkeren op een eigen parkeerdek en geen parkeerplaatsen onttrekken aan de omgeving. Een goede ontwikkeling.' 

Informatie
De appartementen zullen variëren van 70m2 tot 300 m2. Belangstelling voor het project? Meer informatie is te vinden via deze link [klik hier].


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.