Uplift breidt uit met small group training: personal training met zijn vieren

Amstelveen - Al vier jaar timmeren de ‘Ralfen’ druk aan de weg met UPLIFT. Met hun high-end personal trainingsstudio aan de Amsterdamseweg helpen Ralph en Ralf hun clientèle om hen zo fit en weerbaar mogelijk te maken. Naast personal- en duo-training, breiden ze uit met small group training.

UPLIFT is niet zomaar een trainingsstudio. Hier kun je terecht voor coaching die veel verder gaat dan alleen het sporten zelf. Ieder lichaam en elke levensstijl vraagt om een andere aanpak, waardoor in hun ogen maatwerk noodzakelijk is. Zo ook in de nieuwe small group trainingen, waarin personal training voor vier personen centraal staat.

Maatwerk

‘We zijn enorme voorstander van 1-op-1 training’, begint Ralf. ‘Zeker als mensen klachten hebben moet je dat goed in de gaten houden. Met vier mensen in een groep is dat nog goed te managen. We willen kwaliteit leveren en gaan voor onderscheidend maatwerk. Dat houdt in dat we tijdens een small group training niet zomaar een circuit uitzetten en we iedereen dezelfde oefeningen kunnen laten doen. We hebben gekeken naar hoe we small group training passend kunnen maken in ons concept.’

Begeleiding

Dit resulteert in small group training in de vorm van personal training. Het is toegeschreven op het individu en iedereen volgt een gezamenlijk schema, dat is aangepast op de eventuele beperkingen van de cliënt. ‘Zie het als personal training met zijn vieren. Nog steeds de kwaliteit en het maatwerk, maar meer kostenbesparend voor onze cliënten. We maken persoonlijke schema’s en zijn er voor de begeleiding tijdens de oefeningen. Je bent alleen met drie anderen tegelijkertijd in de ruimte aan het sporten. We gaan niet de cliënt aanpassen aan de work-out maar de work-out aan de cliënt. Op die manier kunnen we de kwaliteit waarborgen waar we voor staan. Je krijgt dus eigenlijk heel veel waarde voor een gereduceerd tarief. We noemen het ook liever semi personal training, want het is zoveel meer dan een groepsles’, vertelt Ralf.

Consistentie

Omdat ze bij UPLIFT gefocust zijn op kwaliteit en consistentie, verwachten ze van jou als cliënt dat je er wekelijks bent. ‘Het is niet vrijblijvend. Je betaalt per maand en werkt niet met inschrijving en strippenkaarten. Het is een commitment die we samen aangaan op vaste momenten in de week. Als je resultaat wil zien, zul je nu eenmaal opoffering in tijd en inzet moeten maken. We meten elke week de progressie en houden dat ook bij. Natuurlijk kun je een keer ziek zijn, maar we gaan voor een gemiddelde van 100 trainingen per jaar. Dan garanderen we jou dat er mooie resultaten behaald gaan worden.’

Try-out

De small group trainingen starten deze maand. Er kan gekozen worden voor wekelijks een of twee keer trainen. Vooraf vindt er een intake plaats. ‘Dit doen we zodat we je doel kennen, maar ook zodat we weten hoe jouw lichaam zich beweegt en waar we rekening mee moeten houden. Ook kun je een small group training proberen, voordat je de commitment aangaat.’

Via de website kun je je aanmelden voor de vrijblijvende intake en try-out.

UPLIFT
Amsterdamseweg 116B
1182 HH Amstelveen
www.uplift.nl
info@uplift-training.nl
06 53 56 90 36
06 46 40 30 20

Dit artikel verscheen eerder in de april-editie van AmstelveenZ Magazine, nummer 87.


Meer nieuws

Kunst & Cultuur 17 mei 2024 11:59

Schouwburg Amstelveen: voorverkoop seizoen 2024/2025 op 25 mei van start

Amstelveen - Schouwburg Amstelveen start de online voorverkoop voor het seizoen 2024-2025 op zaterdag 25 mei om 10.00 uur. Op het programma staan ruim 250 voorstellingen vol bekende cabaretnamen, vrolijk jeugdtheater, toptoneel, adembenemende dans en grote musicals.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 17 mei 2024 11:28

Historische route van 13km langs Groenelaan, Waardhuizen, Nes

Amstelveen - Gemeente Amstelveen is weer een nieuwe historische route rijker. Het is inmiddels de vierde historische route in de gemeente. Deze route combineert de rust en natuur van de Bovenkerkerpolder met het dorpse karakter van Nes en het meer stedelijke landschap van Groenelaan en Waardhuizen; de route voert grotendeels door de polder en langs rivier de Amstel.

112 17 mei 2024 09:49

Zware aanrijding op kruising Legmeerdijk/N201

Amstelveen / Aalsmeer - Op de kruising van de Legmeerdijk met de N201 heeft donderdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden. Twee auto's botsten op elkaar met veel schade tot gevolg.

Verkeer & Vervoer 16 mei 2024 15:53

Brug Ouderkerk na aanpassingen weer volledig in gebruik: ook voor scheepvaart

Amstelveen / Ouderkerk - Na diverse aanpassingen en na meerdere testen, kan Brug Ouderkerk weer volledig bediend worden. Het wegverkeer kon op 14 mei al gebruik maken van de brug na de laatste storing, vandaag (donderdag 16 mei) is ook de stremming voor scheepvaart hoger dan 2.90 meter opgeheven.