Poeldag

Van alles te beleven op en rond het water bij Poeldag Amstelveen

Amstelveen - Vandaag staat het recreatiegebied (én het water) van de Amstelveense Poel in het het teken van een sportieve Poeldag, waar van alles te beleven is. voor jong en oud.

De Poeldag is een initiatief van AmstelveenSport, in het kader van de Nationale Sportweek. Bij de Poel kunnen bezoekers allerlei watersporten proberen (kano, suppen, zeilen, kayak etc,) en ook zijn er springkussens en een zomerschaatsbaan. Eveneens is de Reddingsbrigade ter plaatse.

Het evenement is gratis te bezoeken. Parkeren kan gratis op het parkeerterrein van het raadhuis: maar op de fiets komen is natuurlijk aan te raden.

poeldag236.jpg
Zeilen.

poeldag238.jpg
Zomerschaatsbaan.

poeldag232.jpg
Kanopolo.

poeldag237.jpg
Springkussens.

poeldag235.jpg
Reddingsbrigade.

poeldag233.jpg
Reddingsspel.

poeldag234.jpg
Kayak-machine.

De opening werd vanmorgen verricht door AmstelveenSport directeur Heleen van Ketwich Verschuur en wethouder Herbert Raat en dat was wel even werken. (beeld: via gemeente Amstelveen) Druk op de onderstaande Play Button.


Meer nieuws

Zakelijk vandaag 12:00

Infinity Cleaning zorgt voor verrassend frisse wind in schoonmaakbranche

Amstelveen - Enthousiast, vrolijk, gedreven, professioneel en helemaal gek van schoonmaken: dat zijn de Amstelveense vriendinnen Natascha & Chella. Ze laten momenteel met hun 2 jaar geleden opgerichte schoonmaakbedrijf Infinity Cleaning een frisse wind waaien in de schoonmaakbranche. Bij Infinity Cleaning doen ze het allemaal net even anders. En wat ze doen, dat doen ze vooral met ontzettend veel plezier. Met blinkende resultaten en tevreden klanten tot gevolg.

Algemeen vandaag 10:41

Gratis meerdere duurzame workshops bezoeken?

Amstelveen - Op de ‘Doe-het-duurzaam markt’ op zaterdag 7 oktober in het Noorddamcentrum in Amstelveen staan marktkramen met leveranciers van zonnepanelen, groene daken, hybride warmtepompen en een doe-het-zelf markt met energiebesparende materialen. Naast de markt worden er gedurende de dag verschillende gratis te volgen presentaties en workshops gegeven.