Poeldag

Van alles te beleven op en rond het water bij Poeldag Amstelveen

Amstelveen - Vandaag staat het recreatiegebied (én het water) van de Amstelveense Poel in het het teken van een sportieve Poeldag, waar van alles te beleven is. voor jong en oud.

De Poeldag is een initiatief van AmstelveenSport, in het kader van de Nationale Sportweek. Bij de Poel kunnen bezoekers allerlei watersporten proberen (kano, suppen, zeilen, kayak etc,) en ook zijn er springkussens en een zomerschaatsbaan. Eveneens is de Reddingsbrigade ter plaatse.

Het evenement is gratis te bezoeken. Parkeren kan gratis op het parkeerterrein van het raadhuis: maar op de fiets komen is natuurlijk aan te raden.

poeldag236.jpg
Zeilen.

poeldag238.jpg
Zomerschaatsbaan.

poeldag232.jpg
Kanopolo.

poeldag237.jpg
Springkussens.

poeldag235.jpg
Reddingsbrigade.

poeldag233.jpg
Reddingsspel.

poeldag234.jpg
Kayak-machine.

De opening werd vanmorgen verricht door AmstelveenSport directeur Heleen van Ketwich Verschuur en wethouder Herbert Raat en dat was wel even werken. (beeld: via gemeente Amstelveen) Druk op de onderstaande Play Button.


Meer nieuws

Kunst & Cultuur 17 mei 2024 11:59

Schouwburg Amstelveen: voorverkoop seizoen 2024/2025 op 25 mei van start

Amstelveen - Schouwburg Amstelveen start de online voorverkoop voor het seizoen 2024-2025 op zaterdag 25 mei om 10.00 uur. Op het programma staan ruim 250 voorstellingen vol bekende cabaretnamen, vrolijk jeugdtheater, toptoneel, adembenemende dans en grote musicals.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 17 mei 2024 11:28

Historische route van 13km langs Groenelaan, Waardhuizen, Nes

Amstelveen - Gemeente Amstelveen is weer een nieuwe historische route rijker. Het is inmiddels de vierde historische route in de gemeente. Deze route combineert de rust en natuur van de Bovenkerkerpolder met het dorpse karakter van Nes en het meer stedelijke landschap van Groenelaan en Waardhuizen; de route voert grotendeels door de polder en langs rivier de Amstel.

112 17 mei 2024 09:49

Zware aanrijding op kruising Legmeerdijk/N201

Amstelveen / Aalsmeer - Op de kruising van de Legmeerdijk met de N201 heeft donderdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden. Twee auto's botsten op elkaar met veel schade tot gevolg.

Verkeer & Vervoer 16 mei 2024 15:53

Brug Ouderkerk na aanpassingen weer volledig in gebruik: ook voor scheepvaart

Amstelveen / Ouderkerk - Na diverse aanpassingen en na meerdere testen, kan Brug Ouderkerk weer volledig bediend worden. Het wegverkeer kon op 14 mei al gebruik maken van de brug na de laatste storing, vandaag (donderdag 16 mei) is ook de stremming voor scheepvaart hoger dan 2.90 meter opgeheven.