Van der Wielen Vastgoedonderhoud

Van der Wielen Vastgoedonderhoud Foto: Amstelvener Patrick van der Wielen.

AMSTELVEEN - Honderden bureau’s van KPMG krijgen deze periode nieuwe afmetingen: het accountantskantoor gevestigd langs de A9 in Amstelveen besloot het kantoormeubilair op duurzame wijze te vernieuwen in plaats van alles nieuw te kopen. Het Amstelveense bedrijf Van der Wielen Vastgoedonderhoud werd geselecteerd voor de job: en dat is niet voor niets.


- Lees verder onder deze advertentie -

De 29-jarige eigenaar Patrick van der Wielen, woonachtig in Amstelveen, runt meer dan 10 jaar zijn eigen bedrijf, dat een uitstekend reputatie heeft opgebouwd bij bedrijven en particulieren. Vooral de brede expertise en slagvaardige manier van werken worden gewaardeerd. Patrick draait zijn hand dan ook niet om voor de mega-klus bij KPMG.

Ingenieus
De multinational zocht een inventieve, duurzame (circulaire) manier om het meubilair aan te passen aan de wensen van deze tijd. Alle bureau’s moesten daarbij worden ingekort van 2 meter naar 1.60.  Een enorme operatie en zeker niet eenvoudig vanwege het metalen onderstel van de bureau's, maar Van der Wielen kwam met een ingenieus idee en zette een compacte, inpandige productielijn op.

Denken in oplossingen
‘Patrick denkt in oplossingen en  niet in problemen,’ zegt Lammert Tiesinga, service manager facilities bij KPMG.  ‘Dat spreekt ons enorm aan. Het mooie is dat alles in huis gebeurt. Er zijn geen dure transportkosten, het is effectief en voor ons vele keren goedkoper dan alles opnieuw te moeten aanschaffen. Het meubilair kan weer tien jaar mee.’

Van der Wielen zag de afgelopen periode al heel wat bureau’s onder zijn handen doorschuiven en doet dat met veel plezier en precisie. ‘Het is prettig dat je in je eigen woonplaats kan werken en dat KPMG daarvoor een lokale ondernemer inschakelt,’ zegt hij. 

Persoonlijk contact
Van der Wielen verricht werkzaamheden bij tal van bedrijven en particulieren en staat open voor alle vormen van klussen en onderhoud, simpelweg omdat Van der Wielen van alle markten thuis is. Van der Wielen heeft een uitgebreid professioneel netwerk en onderhoudt nauw contact met opdrachtgevers op persoonlijk niveau: daardoor weet je als klant precies hoe het ervoor staat.

Voor vastgoedonderhoud en projectbegeleiding is Patrick zelf aanspreekpunt en hij denkt altijd mee over de beste en meest duurzame oplossing. Van der Wielen is in te huren voor alle (mutatie-)onderhoudswerkzaamheden bij grote en keline bedrijven.  

Van der Wielen Vastgoedonderhoud
Dr. Alphons Ariënstraat 5
Telefoon: 020 822 0552 of 06 18 22 82 94
info@vdwielenonderhoud.nl
www.vdwielenonderhoud.nl

(advertorial)

 

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties