Advertorial Winkels

Van kelderschatten tot decembergeschenken

Voor advies op maat ben je bij Wijnkoperij Henri Bloem aan het juiste adres. ‘Wij gaan altijd op zoek naar een perfecte wijn. Passend bij een gerecht, een specifieke smaak of persoon’, legt eigenaar Thijs Jacobs uit. ‘En kwalitatief goede wijn hoeft écht niet altijd duur te zijn.’

Met meer dan duizend verschillende soorten wijn vind je bij Henri Bloem absoluut een exemplaar dat bij je past. De vinologen hebben allen ervaring in de horeca en weten mede om die reden perfecte wijn-spijs combinaties te maken. ‘Vaak komen mensen met hun kerstmenu naar ons toe en wij adviseren, voor een gang of het complete diner, een wijn. Maar het kan ook andersom. Dan kies je eerst de wijn(en) die je lekker vindt en stel je op basis daarvan een kerstmenu samen’, aldus Thijs.

Kelderschatten

‘We hebben flessen van 5 tot 1500 euro in ons assortiment. De meest bijzondere (oude) flessen liggen in onze winkelkelder. Dat zijn echt wijnen voor speciale gelegenheden.’ Ook is er een zeer ruim aanbod aan magnum- (1,5L) en Jéroboam- (3L) en nog grotere flessen in wit, rood, rosé en bruis, in ieders budget beschikbaar.

Dennis: ‘Leuk om mee te nemen als cadeau of uit te schenken aan jouw feestelijke tafel.’ Een trend van het moment is de zogenoemde ‘kerst try-out’. ‘Mensen gaan hun hele kerstmenu van te voren alvast maken en uitproberen - mét bijpassende wijnen.

Samen met vrienden of familie kom je dan al helemaal in de stemming en ben je zeker van datgene wat je op tafel gaat zetten en serveert tijdens de feestdagen.’

Wijngeschenk op maat

Tijdens de decemberdagen willen we iets speciaals geven. Zowel aan vrienden als aan relaties of medewerkers. ‘Als je werkgever echt over een geschenk heeft nagedacht, blijft dat je bij. Dat is zoveel meer waard dan een cadeaubon. Daarom denken we graag met klanten mee. Wat past bij de ontvanger, de gever en het budget.’

Tot een week voor kerst kunnen ze bij Henri Bloem snel een passend voorstel doen. En mits voorradig wordt het de volgende dag nog geleverd. ‘Woont jouw relatie aan de andere kant van het land? Geen probleem wij leveren in heel Nederland.’ Kom langs en laat je adviseren!

Informatie

Wijnkoperij Henri Bloem | Amsterdamseweg 160 | Telefoon 020 640 26 51 | amstelveen@henribloem.nl | www.henribloem.nl/henri-bloem-amstelveen

Foto: De vinologen van Henri Bloem, Dennis Moerdijk & Thijs Jacobs

[Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine No. 45, December 2019]


Meer nieuws

Corona Amstelveen gisteren 19:39

De nieuwe corona-maatregelen op een rijtje

Amstelveen - Het kabinet heeft vanavond een omvangrijke serie nieuwe corona-maatregelen aangekondigd die dinsdag 29 september 18.00 uur ingaan en minimaal drie weken van kracht blijven. 

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Soap rond afgesloten fietspad in Bovenkerk duurt voort

Amstelveen - De heropening van het reeds lange tijd afgesloten fietspad tussen Zetterij en de Noorddammerlaan in Bovenkerk (Kazernepad/Zwarte Pad) heeft opnieuw vertraging opgelopen. Het stuk fietspad, dat hard op weg is het duurste stuk fietspad van Amstelveen te worden, wordt nu naar verwachting in februari 2021 geopend.

Winkels gisteren 10:16

Nieuwe kunst- en kadowinkel in Stadshart Amstelveen

Amstelveen - In Stadshart Amstelveen heeft kunst- en kadowinkel KYLDO de deuren geopend. De winkel biedt collectie kunstige cadeaus, moderne woondecoraties en kleurrijke kunstbeeldjes uit het binnen- en buitenland  

Amstelveen van voorheen 27 sep. 2020 20:50

Amstelveen van voorheen (214)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 214 een fraaie historische prentbriefkaart van de Amsterdamseweg van voor 1940.

112 27 sep. 2020 18:44

Vrachtwagen en personenauto in botsing

Aalsmeer/Amstelveen - Op de Legmeerdijk (N231), ter hoogte van de kruising met de N196, zijn zondagavond een vrachtwagen en een personenauto in botsing gekomen.