Stephan, Robert en Erik van Van Leeuwen Elektra BV

Van Leeuwen Elektra BV: 'het is veel meer dan draden trekken'

Amstelveen/Aalsmeer - Op het bedrijventerrein Schinkeldijkje in Aalsmeer vind je sinds 2018 Van Leeuwen Elektra B.V., een bedrijf dat elektrotechnische werkzaamheden verricht in de breedste zin van het woord. Met een kundig team van zeven man staat Van Leeuwen klaar voor Vereniging van Eigenaren (VVE) van appartementencomplexen, particulieren, bedrijven en de detailhandel.

Werkzaamheden

Het gaat verder dan alleen een lampje ophangen. Bij Van Leeuwen Elektra B.V. zijn ze bezig met het aanleggen en onderhouden van intercom-, camera-, alarm-, en laadsystemen, het uitvoeren van toegangscontrole, de keuring van installaties, domotica en het compleet renoveren van de entree van een VVE-complex. Maar ook kun je denken aan het vervangen of uitbreiden van een verdeelinrichting of het aanbrengen van airco-installaties. Op dit moment zijn de laadsystemen voor VvE’s, bedrijven en particulieren een belangrijk onderdeel van het vak, evenals het omzetten van op gas naar elektrisch koken.

Vakbekwame team

Het vakbekwame team is van alle markten thuis en houdt het liefst alles in eigen beheer. ‘We zijn niet met een heel groot team, maar juist daardoor kunnen we alles bij onszelf houden. We werken soms ook met een onderaannemer, maar dan heb je toch weer te maken met een tussenpartij en op deze manier houden we korte lijnen. Helemaal als je voor een VvE werkzaam bent, is het fijn om snel te kunnen schakelen met de bewoners. Zo kunnen we dingen als een intercomsysteem, een postkast en een eventueel kozijn heel snel vervangen en installeren zonder veel tijd kwijt te zijn. Wij draaien nergens onze handen voor om.’

Laatst hebben we een heel mooi project gehad bij een kaakchirurg. De medische wereld is wel even andere koek, maar het resulteerde in een waanzinnig plan, inclusief noodsysteem voor tijdens operaties. Op dit moment lopen er ook projecten bij andere medische bedrijven. Daar zijn we wel heel trots op.’

‘Als we de deur dichttrekken, willen we dat alles klopt’

Veiligheid

Er valt een hoop te besparen voor VvE’s en Van Leeuwen Elektra B.V. adviseert graag. ‘Tegenwoordig is label C verplicht voor kantoren en wij kunnen daarbij helpen. We denken graag mee bij entreerenovaties en energiezuinige verlichting. Voor particulieren zijn we momenteel veel bezig met het installeren van laadpalen thuis of het vernieuwen van de verdeelkast. Het elektrisch koken is erg in trek, dus we komen momenteel veel bij particulieren over de vloer. We komen soms bij mensen thuis waar kortgeleden zonnepanelen zijn gemonteerd. Als we dan de verdeelkast willen aanpassen omdat de mensen elektrisch willen koken, zien we een hoop dingen die niet goed aangesloten zijn. Wij kiezen voor veiligheid. Misschien zijn we daardoor iets duurder, maar als we de deur dichttrekken, willen we dat alles klopt.’

Kwaliteit

Bij Van Leeuwen Elektra B.V leveren ze kwaliteit, veiligheid en mooi werk. Transparantie hebben ze hoog in het vaandel staan. ‘We zijn er om je te adviseren, te helpen en alles te laten voldoen aan de laatste veiligheidseisen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.’

Van Leeuwen Elektra B.V.
Schinkeldijkje 16-X
1432 CE, Aalsmeer
020 64 02 266
vanleeuwenelektra.nl
info@vlebv.nl

Dit artikel verscheen eerder in de januari/februari editie van AmstelveenZ Magazine, nummer 85.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.

Zakelijk gisteren 18:59

Nieuw kleinschalig kinderdagverblijf in Amstelveen: ‘t Schooltje

Amstelveen – Kinderdagverblijf ’t Schooltje heeft de deuren geopend in Amstelveen. Deze kleinschalige en kwalitatief hoge opvang is gevestigd in een vrijstaand pand met tuin en biedt een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt. 

Sport 23 apr. 2024 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.