Gonnie van Rietschoten (l) overhandigde de brillen aan het ziekenhuis

Van Rietschoten doneert 250 veiligheidsbrillen aan Ziekenhuis Amstelland

Amstelveen - De Amstelveense fietsenwinkel Van Rietschoten Tweewielers heeft gisterenmiddag 250 veiligheidsbrillen geschonken aan Ziekenhuis Amstelland.

Eigenaar Gonnie van Rietschoten vertelt dat de brillen nog in opslag lagen; de fietsenwinkel is namelijk vuurwerkverkooppunt. De vuurwerkbranche had vuurwerkverkooppunten opgeroepen brillen die over waren te doneren.

De familie Van Rietschoten besloot de eigen voorraad brillen direct te doneren, omdat het ziekenhuis ze goed kan gebruiken. 'Zo helpen wel elkaar in deze moelijke tijden', zegt ze. Het ziekenhuis heeft de brillen dankbaar in ontvangst genomen.


Meer nieuws

Corona Amstelveen vandaag 10:03

Blijf thuis, blijf thuis, blijf thuis Amstelveen

Amstelveen – Amstelveen telt diverse aantrekkelijke recreatieplekken en natuurgebieden, maar inwoners van Amstelveen worden dit paasweekiende opnieuw dringend opgeroepen de recreatieplekken in de gemeente zoals (heem-)parken, het Amsterdamse Bos en de natuurgebieden (polders en oeverlanden rond de Poel) niet te bezoeken en thuis te blijven.

Horeca gisteren 11:48

Lekker nieuws: Abina Afhaalservice uitgebreid

Amstelveen – Horecagelegenheid Abina aan de Amsterdamseweg breidt de speciale Afhaalservice uit met twee gerechten: een vegetarische lasagneschotel en de beroemde Oreo Cheesecake zijn aan de afhaalservice toegevoegd.