Van Rietschoten & Gazelle schenken e-bike

Van Rietschoten & Gazelle schenken e-bike

AMSTELVEEN - De Amstelveense tweewielerspecialist Van Rietschoten heeft samen met Koninklijke Gazelle in het kader van Spieren voor Spieren een speciale Gazelle e-bike uitgereikt aan Amstelvener Michiel Guezen.


- Lees verder onder deze advertentie -

De Gazelle e-bike maakt het dagelijks leven van Michiel aanzienlijk gemakkelijker en prettiger. Michiel is, net als zijn ouders René Guezen en Francis Prins, ontzettend blij met de nieuwe fiets. Michiel fietst dagelijks van uit zijn huis in Westwijk naar zijn werk in Amsterdam-Zuidoost. De stabiele en moderne elektrische Balance C7 HFP van Gazelle is voor hem een uitkomst.

Veilig en comfortabel
De Balance C7 HFP waar Michiel nu op rijdt heeft een extra lage en brede instapopening. Op- en afstappen en wegrijden gaat een stuk eenvoudiger, ook als de fietser beperkt is in de bewegingsvrijheid of een mindere conditie heeft. Daarmee is het een uitstekend en veilig model voor iedereen die zich op de fiets niet altijd zeker voelt. De speciale zittechnologie (ISP) zorgt ervoor dat alle e-bikers, ongeacht de lichaamslengte, ontspannen en comfortabel kunnen rondrijden. De Balance C7 HFP heeft een soepele en lichte motor van Panasonic.

Van Rietschoten
De vriendelijke Bert en Gonnie van Rietschoten van de bekende Amstelveense fietsspeciaalzaak aan het Keizer Karelplein hoefden niet lang na te denken om de stichting Spieren voor Spieren te steunen.  Zij doneerden een cheque van 250 euro en maakten de fiets geheel rijklaar volgens de vertrouwde Van Rietschoten-service.

Stichting Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren is én heeft een goed doel: het onmogelijke mogelijk maken voor de ruim 20.000 kinderen in Nederland met een spierziekte. Dat doet de stichting door gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren: tijdens sportieve acties (onder andere Wintertijd Challenge en Spierathlon), met sportieve partners en met sportieve ambassadeurs. Spieren voor Spieren haalt geld op voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten, voor de verbetering van het diagnose- en behandelingstraject en voor hulpmiddelen en het organiseren van leuke dagen. Kijk voor meer informatie op www.spierenvoorspieren.nl.

Op de foto: Bert en Gonnie van Rietschoten, Michiel Guezen, Francis Prins, René Guezen en Barry Hagen (Gazelle)

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties