Vanaf vandaag Amstelveen-stickers sparen bij Albert Heijn-filialen

Vanaf vandaag Amstelveen-stickers sparen bij Albert Heijn-filialen Foto: Anko Stoffels

Amstelveen - Vandaag (15 april 2019) gaat bij alle acht Amstelveense Albert Heijn-filialen de sticker-spaaractie 'Verzamel Bijzonder Amstelveen' van start.

De spaaractieperiode loopt tot en met zondag 26 mei 2019 (6 weken). Alle acht AH supermarkten in Amstelveen geven bij iedere € 10,- aan boodschappen een set van 3 ‘Bijzonder Amstelveen’ stickers gratis weg.

Daarnaast zijn er iedere week actie-artikelen waarbij een extra set stickers gratis gegeven wordt. Het fraaie verzamelalbum zelf wordt door AH in de eerste 2 actieweken gratis verstrekt bij een minimale besteding van €25,-. Uiteraard is het verzamelalbum daarna ook nog te koop in de winkels, maar op is op.

Albert Heijn vond dat Amstelveen genoeg bijzonderheden had om er een unieke verzamelactie voor te ontwikkelen. Door de vele bijzonderheden uit te werken in 75 verschillende onderwerpen is er een serie ontstaan die voor iedere inwoner van Amstelveen de moeite waard is om te verzamelen. Ieder onderwerp is uitgewerkt in 2 stickers die in het fraai uitgevoerde verzamelalbum ingeplakt kunnen worden. Als alle 150 stickers ingeplakt zijn, is het album compleet.

In de onderwerpen komen historie, objecten, bijzondere gebeurtenissen en bekende Amstelveense locaties aan bod. Uiteraard ontbreekt ook de informatie over ieder onderwerp niet in het album. De actie werd voor Albert Heijn opgezet door het gespecialiseerde promotiebureau Tomorrow in samenwerking met AmstelveenZ.nl en gemeente Amstelveen. Daarnaast levert de Gemeente Amstelveen een Monumentenroute door Amstelveen, die in het hart van het verzamelalbum terug te vinden is. Ook aan de hele jonge Amstelveners is door Albert Heijn gedacht, want naast het verzamelalbum is er een leuke kleurplaat met bijzondere Amstelveense onderwerpen.

De actie werd afgelopen vrijdag afgetrapt met een kick-off in het AH filiaal Rembrandthof in Winkelcentrum Stadshart. Wethouder Herbert Raat nam het eerste album in ontvangst, samen met de AH-filiaalmanagers van Westwijk en het Stadshart en Hugo van der Kooij van Amstelveen Oranje.


Reacties