Anko Stoffels

Vanaf vandaag Amstelveen-stickers sparen bij Albert Heijn-filialen

Amstelveen - Vandaag (15 april 2019) gaat bij alle acht Amstelveense Albert Heijn-filialen de sticker-spaaractie 'Verzamel Bijzonder Amstelveen' van start.

De spaaractieperiode loopt tot en met zondag 26 mei 2019 (6 weken). Alle acht AH supermarkten in Amstelveen geven bij iedere € 10,- aan boodschappen een set van 3 ‘Bijzonder Amstelveen’ stickers gratis weg.

Daarnaast zijn er iedere week actie-artikelen waarbij een extra set stickers gratis gegeven wordt. Het fraaie verzamelalbum zelf wordt door AH in de eerste 2 actieweken gratis verstrekt bij een minimale besteding van €25,-. Uiteraard is het verzamelalbum daarna ook nog te koop in de winkels, maar op is op.

Albert Heijn vond dat Amstelveen genoeg bijzonderheden had om er een unieke verzamelactie voor te ontwikkelen. Door de vele bijzonderheden uit te werken in 75 verschillende onderwerpen is er een serie ontstaan die voor iedere inwoner van Amstelveen de moeite waard is om te verzamelen. Ieder onderwerp is uitgewerkt in 2 stickers die in het fraai uitgevoerde verzamelalbum ingeplakt kunnen worden. Als alle 150 stickers ingeplakt zijn, is het album compleet.

In de onderwerpen komen historie, objecten, bijzondere gebeurtenissen en bekende Amstelveense locaties aan bod. Uiteraard ontbreekt ook de informatie over ieder onderwerp niet in het album. De actie werd voor Albert Heijn opgezet door het gespecialiseerde promotiebureau Tomorrow in samenwerking met AmstelveenZ.nl en gemeente Amstelveen. Daarnaast levert de Gemeente Amstelveen een Monumentenroute door Amstelveen, die in het hart van het verzamelalbum terug te vinden is. Ook aan de hele jonge Amstelveners is door Albert Heijn gedacht, want naast het verzamelalbum is er een leuke kleurplaat met bijzondere Amstelveense onderwerpen.

De actie werd afgelopen vrijdag afgetrapt met een kick-off in het AH filiaal Rembrandthof in Winkelcentrum Stadshart. Wethouder Herbert Raat nam het eerste album in ontvangst, samen met de AH-filiaalmanagers van Westwijk en het Stadshart en Hugo van der Kooij van Amstelveen Oranje.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.