VLN Nieuws
112

Vandalen steken trampoline in brand op speelplein

Amstelveen - Op een speelplein aan Praam in de Amstelveense wijk Waardhuizen is vrijdagavond even voor middernacht een trampoline in brand gestoken.

De brandweer was snel ter plaatse en heeft de brand geblust, maar van de trampoline is weinig meer over. 

112_brand_trampoline_vln.jpg
VLN Nieuws

Bij buurtbewoners leeft het vermoeden dat jeugd die in de wijk hangt het speeltoestel in brand heeft gestoken.

Het is de laatste weken behoorlijk onrustig in de zuidelijke wijken Waardhuizen en Middenhoven, waar groepjes jeugd geregeld voor overlast zorgen. Er hebben al diverse incidenten plaatsgevonden. Vannacht werden bij de Meent in Middenhoven ook fietsen tegen de hoofdingang aangegooid en troep gemaakt , zo meldde de politie op Instagram Stories.

Aan Praam vond recent een beroving plaats en ook aan Orion in Middenhoven werd een jongen van spullen beroofd, waarbij jongeren waren betrokken.


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 20:51

Amstelveen van voorheen (312)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 312 een haast maagdelijk plaatje uit de wijk Keizer Karelpark, met de beroemde snackbar annex eetcafé De Vulkaan aan de Van der Hooplaan.

112 gisteren 12:11

Voetganger aangereden in Aalsmeer; automobilist aangehouden

Aalsmeer- Aan de Stommeerweg in Aalsmeer is zondagochtend vroeg een voetganger aangereden door een automobilist. De bestuurder van de wagen is na het ongeval aangehouden; de politie heeft inmiddels laten weten dat de bestuurder onder invloed verkeerde.

Verkeer & Vervoer 12 aug. 2022 11:57

Werkzaamheden A9: verkeershinder Colijnweg, afsluitingen Bleekerskade, Sierkade

Amstelveen – In verband met werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen worden tussen medio augustus en medio november op diverse momenten afsluitingen ingesteld op en rond de Burgemeester A. Colijnweg. Onder andere de onderdoorgangen onder de A9 bij de Bleekerskade en de Sierkade worden afgesloten.