Veel belangstelling voor Ontmoet de Hulpdiensten op Stadsplein

Veel belangstelling voor Ontmoet de Hulpdiensten op Stadsplein Foto: Davey Photography, Rob Franken

AMSTELVEEN - Amstelveners kregen woensdagmiddag de kans om de lokale hulpdiensten te ontmoeten tijdens een speciaal evenement op het Stadsplein. De bijeenkomst was onderdeel van de door de gemeente in het leven geroepen Week van de Veiligheid.


- Lees verder onder deze advertentie -

De politie, brandweer, Liander en defensie deden mee aan het evenement waar vooral veel schoolkinderen op afkwamen. Zowel basisscholen als middelbare onderwijsinstellingen hadden leerlingen naar het Stadsplein gestuurd om kennis te maken met werknemers die verantwoordelijk zijn voor de veiligheid in de stad.

Er waren diverse demonstraties te zien en ook werden er informatieve lezingen gehouden over het werk bij de hulpdiensten. Tevens organiseerde de politie in samenwerking met burgernet vandaag een zogeheten 'heterdaadsoefening' waarbij twee zogenaamde inbrekers moesten worden opgepakt.

In kaart gebracht

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties

Welkom op Amstelveenz.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren. Door gebruik te blijven maken van deze site en/of deze melding te accepteren stem je hiermee in.