Davey Photogrtaphy, Davey Baas
112

Veel blikschade bij ongeval Aalsmeer

Aalsmeer - Op de rotonde van de Burgemeester Kasteleinweg (N196) en de Van Cleeffkade/Oosteinderweg in Aalsmeer heeft vrijdagavond een ongeval plaatsgevonden. Twee auto's botsten op elkaar.

De schade aan de auto's was flink. Beide voertuigen moesten worden afgesleept. Een ambulance werd opgeroepen om de inzittinden na te kijken, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

112 ongeval aalsmeer dpdb 090324.jpg

Foto's: Davey Photography, Davey Baas

De oorzaak van de aanrijding is nog onbekend. Mogelijk reed een van de voertuigen over de busbaan die in het midden van de weg ligt. Dat meldden omstanders. De politie stelde een onderzoek in naar de toedracht van de botsing. Op de rotonde hebben al vaker ongevallen plaatsgevonden.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 15:01

A9 bij Amstelveen komend weekend in beide richtingen afgesloten, maar Schipholbrug-hijsklus uitgesteld

Amstelveen - De A9 bij Amstelveen is komend weekend (van vrijdag 31 mei 20.00 uur tot maandag 3 juni 05.00 uur) in beide richtingen afgesloten. In het weekend zou eigenlijk het noordelijke brugdek van de Schipholbrug worden ingehesen, maar die klus is uitgesteld door verwachte windstoten. De weekendafsluiting blijft echter in stand, omdat er nog meer werkzaamheden worden uitgevoerd.

Evenementen & Activiteiten vandaag 10:41

Maak kennis met T.A.T. Nature: kom naar de open dag op zondag 2 juni

Amstelveen / Ouderkerk - Aan de Rondehoep West in Ouderkerk aan de Amstel vind je het Mind Emptiness Center. Hier kun je terecht voor het revolutionaire programma The Alignment Technique in de natuur (T.A.T. Nature), dat jou weer helemaal terug in contact brengt met de natuur om zo innerlijke rust te ervaren.  Maris en Rik geven jou handvatten (Moves) om snel en op een unieke wijze weer tot jezelf te komen. Kom naar de gratis kennismaking op zondag 2 juni.

Algemeen gisteren 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'