VTF, Vivian Tusveld
112

Veel blikschade bij ongevallen op N201 en N231

Regio - Op zowel de provinciale weg N201, als op de N231 hebben vrijdagmiddag ongevallen plaatsgevonden waarbij sprake was van (flinke) blikschade.

Bij een kettingbotsing op de provinciale weg N201 was vrijdagmiddag sprake van forse schade. Ter hoogte van het Amstelaquaduct kwamen vier auto's rond 16.45 uur met elkaar in aanrijding. 

De tunnel werd na het ongeval afgesloten voor doorgaand verkeer. Bij het ongeluk vielen voor zover bekend geen gewonden; wel is een persoon in een ambulance nagekeken. r is een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de kettingbotsing. 

Auto en vrachtwagen op N231

Op de Legmeerdijk (N231) in Aalsmeer. vlakbij de kruising met de N201, ging het drie kwartier eerder ook mis: een vrachtwagen en een personenauto raakte daar betrokken bij een aanrijding te rhoogte van FloriWorld. De auto kwam daarbij  overdwars op de weg tot stilstand met flankschade. Eén rijstrook werd tijdelijk afgesloten. 

112_legemeerdijk_N231.jpg
Foto's: VTF


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:21

Amstelveen van voorheen (270)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 270 een foto van het Augustinuspark, die we kregen toegestuurd door Bert van den Broek van Hubo Lambertus van den Broek. 

Algemeen 23 okt. 2021 13:02

Energiebesparen: Amstelveen zet vol in op Klimaatweek

Amstelveen - Gemeente Amstelveen doet ook dit jaar doet mee aan de Nationale Klimaatweek, die loopt van 27 oktober tot en met 5 november 2021. Tijdens deze Klimaatweek attendeert gemeente Amstelveen inwoners extra op diverse duurzame  acties en helpt het inwoners op weg om energie te besparen.

112 22 okt. 2021 19:46

Brandweer blust keukenbrand aan Kringloop

Amstelveen - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt naar Kringloop in de wijk Groenelaan naar aanleiding van een keukenbrand in een bungalow.