[Beeld: via gemeente Amstelveen]

Veel interesse in isolatieactie gemeente Amstelveen: inschrijven kan nog tot en met 2 juni

Amstelveen - Het goed en professioneel isoleren van je woning is een van de beste manieren om energie te besparen en het comfort binnenshuis te verhogen. Een speciale isolatieactie vanuit gemeente Amstelveen vindt dan ook gretig aftrek: inschrijven voor de actie kan nog tot en met 2 juni 2022.

Via de populaire gemeentelijke isolatieactie, waarvoor al 1125 Amstelveners zich hebben ingeschreven, krijgen Amstelveense huiseigenaren de mogelijkheid om tegen scherpe tarieven hun woning professioneel te laten isoleren. Inschrijven is vrijblijvend.

Geselecteerde installateur

De isolatiewerkzaamheden worden uitgevoerd door een professionele installateur die door onafhankelijke specialisten is geselecteerd en zich onderscheidt door een goede prijs-kwaliteitverhouding en garanties.

Een goed geïsoleerd huis blijft koeler in de zomer en warmer in de winter. Zo wordt een woning niet alleen comfortabeler, maar kunnen ook honderden euro’s per jaar worden bespaard op de energierekening én natuurlijk draagt het ook bij aan een beter klimaat.

Inschrijven

Amstelveners kunnen zich nog tot en met 2 juni 2022 inschrijven voor de gemeentelijke isolatieactie via de website van het regionaal energieloket; klik op onderstaande link voor mee rinformatie:

https://regionaalenergieloket.nl/amstelveen/indebuurt/projecten/isolatieactie-amstelveen-2022


Meer nieuws

Algemeen gisteren 19:00

Amstelveen in 24hrs op 3 juni: ook van alles te doen voor kinderen

Amstelveen - Ontdek je eigen stad op zaterdag 3 juni tijdens Amstelveen in 24hrs! Barsten jouw kinderen van de energie? Dan is dit écht iets voor jullie… Aankomende zaterdag is er door heel Amstelveen veel te doen, van sporten tot knutselen en van cultuur tot culinair.  Hieronder de leukste (en meest kindvriendelijke) tips voor komende zaterdag.

Algemeen gisteren 13:37

Amstelveen in top 5 slimste gemeenten van Nederland

Amstelveen - Net als op talloze onderzoekslijstjes, scoort Amstelveen weer eens hoog in een nieuw onderzoek.  Amstelveen zou op basis van een nationale intelligentie-index namelijk tot de Top 5 van gemeenten van Nederland behoren waar de slimste mensen wonen. 

Algemeen gisteren 09:42

Gemeente geeft minder uit aan jeugdzorgkosten dan begroot

Amstelveen - Amstelveen lijkt de landelijke trend van stijgende jeugdzorgkosten te doorbreken. Voor het eerst sinds 2015 vallen de kosten lager uit dan begroot. In 2022 was er € 22,9 miljoen gereserveerd voor de specialistische jeugdhulp terwijl de daadwerkelijke kosten zijn uitgekomen op € 18,5 miljoen. Hierdoor is 4,4 miljoen euro minder uitgegeven dan was voorzien, zonder dat dit ten koste ging van kwaliteit en inzet van de zorg.