[Beeld: via gemeente Amstelveen]

Veel interesse in isolatieactie gemeente Amstelveen: inschrijven kan nog tot en met 2 juni

Amstelveen - Het goed en professioneel isoleren van je woning is een van de beste manieren om energie te besparen en het comfort binnenshuis te verhogen. Een speciale isolatieactie vanuit gemeente Amstelveen vindt dan ook gretig aftrek: inschrijven voor de actie kan nog tot en met 2 juni 2022.

Via de populaire gemeentelijke isolatieactie, waarvoor al 1125 Amstelveners zich hebben ingeschreven, krijgen Amstelveense huiseigenaren de mogelijkheid om tegen scherpe tarieven hun woning professioneel te laten isoleren. Inschrijven is vrijblijvend.

Geselecteerde installateur

De isolatiewerkzaamheden worden uitgevoerd door een professionele installateur die door onafhankelijke specialisten is geselecteerd en zich onderscheidt door een goede prijs-kwaliteitverhouding en garanties.

Een goed geïsoleerd huis blijft koeler in de zomer en warmer in de winter. Zo wordt een woning niet alleen comfortabeler, maar kunnen ook honderden euro’s per jaar worden bespaard op de energierekening én natuurlijk draagt het ook bij aan een beter klimaat.

Inschrijven

Amstelveners kunnen zich nog tot en met 2 juni 2022 inschrijven voor de gemeentelijke isolatieactie via de website van het regionaal energieloket; klik op onderstaande link voor mee rinformatie:

https://regionaalenergieloket.nl/amstelveen/indebuurt/projecten/isolatieactie-amstelveen-2022


Meer nieuws

Algemeen vandaag 15:20

E-waste Race: schoolklassen zamelen zoveel mogelijk elektronisch afval in

Amstelveen - Zes basisschoolgroepen uit Amstelveen doen dit jaar weer mee aan de E-waste Race. De deelnemende klassen gaan bijna vier weken lang zoveel mogelijk klein elektronisch afval of E-waste inzamelen zodat dit hergebruikt of gerecycled kan worden. De organisatie E-waste Race verzorgt verschillende lessen voor de kinderen. 

Algemeen vandaag 11:49

AVA boos over schrappen tijdelijke voetgangersbrug over A9: ‘Onvoorstelbaar’

Amstelveen - De lokale politieke partij Actief voor Amstelveen (AVA) is boos en vindt het onbegrijpelijk dat de tijdelijke voetgangersbrug over Rijksweg A9, ter hoogte van het Bovenlandpad, uit de verbouwingsplannen is geschrapt omdat de brug niet zou passen. ‘Wij vinden het onvoorstelbaar,’ zegt AVA-fractievoorzitter Michel Becker.

Amstelveen van voorheen gisteren 21:19

Amstelveen van voorheen (299)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 299 een oude foto uit 1979 van de bouw van het raadhuis aan de oever van De Poel.