Davey Photography, Davey Baas
112

Veel politie op de been in Uilenstede bij zoektocht naar verdachte man

Amstelveen - Bewoners van de wijk Uilenstede werden gisterenavond opgeschrikt door de aanwezigheid van veel politie in de wijk. Een gebouw werd rondom 'dichtgezet' door tal van eenheden, waarbij ook hondengeleiders aanwezig waren en de Marechaussee stand-by stond. 

Een politiewoordvoerder kon alleen melden dat er een zoektocht gaande was naar een man, vanwege een 'verdachte situatie'. Onduidelijk is waarvoor de man werd gezocht.

Voor zover bekend leverde de zoektocht, die door de aanwezigheid van een flinke politiemacht de aandacht trok van diverse bewoners, geen resultaat op en werd de zoekactie in de loop van vrijdagvond afgeschaald.


Meer nieuws

Zakelijk vandaag 12:00

Infinity Cleaning zorgt voor verrassend frisse wind in schoonmaakbranche

Amstelveen - Enthousiast, vrolijk, gedreven, professioneel en helemaal gek van schoonmaken: dat zijn de Amstelveense vriendinnen Natascha & Chella. Ze laten momenteel met hun 2 jaar geleden opgerichte schoonmaakbedrijf Infinity Cleaning een frisse wind waaien in de schoonmaakbranche. Bij Infinity Cleaning doen ze het allemaal net even anders. En wat ze doen, dat doen ze vooral met ontzettend veel plezier. Met blinkende resultaten en tevreden klanten tot gevolg.

Algemeen vandaag 10:41

Gratis meerdere duurzame workshops bezoeken?

Amstelveen - Op de ‘Doe-het-duurzaam markt’ op zaterdag 7 oktober in het Noorddamcentrum in Amstelveen staan marktkramen met leveranciers van zonnepanelen, groene daken, hybride warmtepompen en een doe-het-zelf markt met energiebesparende materialen. Naast de markt worden er gedurende de dag verschillende gratis te volgen presentaties en workshops gegeven.