Instagram @politie_amstelveen
112

Veel politie op de been in Westwijk om serieuze melding schietpartij

Amstelveen - De politie is dinsdagmiddag met veel eenheden naar Westwijk uitgerukt vanwege een melding van een schietpartij.

De politie laat op Instagram (klik hier) weten dat Westwijk vol stond met agenten omdat het om een serieuze melding ging, waarbij dus mogelijk door een persoon geschoten zou zijn.

Onder andere het Flex-team, de Dienst Regionale en Operationele Samenwerking (DROS) en een hondengeleider kwamen ter plaatse. De politie meldt dat er een woning is betreden, waarbij een wapen werd aangetroffen. De politie meldt dat het echter om een 'toegestaan wapen' ging.

Uiteindelijk kon niet worden vastgesteld dat er daadwerkelijk is geschoten en is de politie-inzet afgeschaald. Vanwege privacy van betrokkenen stelt de politie niet meer te kunnen melden.


Meer nieuws

112 vandaag 15:23

Vrouw (44) in gestolen auto rijdt in op politievoertuig maar kan niet ontsnappen

Amstelveen - Na een achtervolging door Amstelveen en Oude Meer is gisterenavond een 44-jarige automobiliste, die rondreed in een gestolen voertuig, in de boeien geslagen door de politie. Ze reed tijdens de achtervolging in op een politievoertuig, maar het lukte haar niet aan de politie te ontkomen. 

112 gisteren 17:33

Opnieuw aanrijding op Aalsmeerse 'ramprotonde'

Aalsmeer - Op de rotonde van de Burgemeester Kasteleinweg en de Dorpsstraat in Aalsmeer heeft dinsdag aan het einde van de middag opnieuw een ongeval plaatsgevonden.

Evenementen & Activiteiten gisteren 13:40

Magic Circus met Pasen in Amstelveen

Amstelveen - Het Amstelveens Paascircus komt er weer aan. Magic Circus is van 7 april (Goede Vrijdag) tot en met woensdag 12 april te bewonderen op het parkeerterrein naast De Meent.

Algemeen gisteren 13:37

Informatiemarkt duurzaamheid voor VvE’s

Amstelveen - Om Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) te ondersteunen bij het verduurzamen van hun gebouwen, organiseert de gemeente op woensdag 19 april een informatiemarkt. Er is onder meer aandacht voor het complexe besluitvormingsproces en de financieringsvraagstukken waar iedere VvE mee te maken heeft bij het verduurzamen van hun complex.

Algemeen gisteren 13:28

Amstelveen doet weer mee aan NK Tegelwippen

Amstelveen - Net als vorig jaar doet Amstelveen ook dit jaar weer mee aan de landelijke actie ‘NK Tegelwippen’. Hiermee moedigt de gemeente inwoners aan om hun tuin te vergroenen. Inwoners die hun tegels vervangen voor groen kunnen tot en met eind oktober hun oude tegels gratis laten ophalen.