Davey Photography, Rob Franken
112

Veel schade bij aanrijding Zijdelweg

Amstelveen - Bij een aanrijding op de Zijdelweg (N521) tussen Amstelveen en Uithoorn zijn vanmorgen rond kwart over 8 twee auto's zwaar beschadigd geraakt.

Een van de auto's raakte door onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft, waardoor een aanrijding niet meer kon worden voorkomen. De auto's, een Volkswagen en een Mercedes, raakt elkaar in de flank aan de voorzijde. Bij de Volkswagen brak het linkervoorwiel volledig af.

De politie zette de weg tussen Amstelveen en Uithoorn vanmorgen in de ochtendspits af en dat zorgde voor veel vertraging bij het overige verkeer. De zwaarbeschadigde wagens moesten worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

De bestuurders zijn nagekeken door de toegenselde ambulancedienst, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. In beide wagens deden de airbags hun werk. 

Foto's: Davey Photography, Rob Franken


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 13:20

Woningen Oude Dorp en pastorie Annakerk tegen de vlakte voor verbreding A9

Amstelveen - Om ruimte te maken voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Amstelveen worden diverse woningen in het Oude Dorp, maar ook de pastorie naast de Annakerk, binnen enkele maanden gesloopt. De panden staan op de plek waar straks de extra rijstroken komen en de overkapping Oude Dorp wordt gerealiseerd.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:13

Vernieuwd kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan gaat eind juli open

Amstelveen - Het vernieuwde kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan opent naar verwachting vrijdag 31 juli 2020. Vanaf juni moet het verkeer rekening houden met veel wisselende omleidingen en afsluitingen om het kruispunt definitief gereed te kunnen maken.

Algemeen vandaag 10:01

5 keer een check om het op je werk leuk (en vol) te houden

Brigitte Kaandorp zong ‘Ik heb een zwaa-aa-aar leven’. Als jij daar zaken in herkent als het gaat om je werkzame leven, wordt het tijd om veranderingen aan te brengen. Hier volgen vijf adviezen om weer fris en fruitig naar je werk te gaan. 

Algemeen gisteren 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen.