Dennis Tigges en Tjade Groot van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer
Advertorial Zakelijk

Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer: gratis portefeuille analyse

Amstelveen - Aan uw beleggingsresultaten van 2018 kunnen we niets veranderen, maar voor 2019 valt er veel te winnen. Als uw beleggingsportefeuille daarop is voorbereid. Maar is dat wel zo? Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer vertelt het u, met een gratis portefeuillecheck door een van de beleggingsprofessionals.

Dat 2018 een roerig beleggingsjaar was, wist u natuurlijk al. Maar weet u ook wat de kansen voor 2019 zijn? Die zijn er namelijk, volop. Daarop kunt u anticiperen, net als op een eventuele rentestijging. Met een beleggingsportefeuille die profiteert van de wereld die we verwachten.

Verandering van aanpak

Natuurlijk hebben wij geen glazen bol, maar we hebben wel experts. Samen houden we de markten en de ontwikkelingen wereldwijd in de gaten. En we kennen onze klanten. We weten wie liever op safe speelt en wie graag meer kansen nastreeft. Verandert het geopolitieke toneel en kan dit invloed op de beurs hebben? Dan veranderen wij onze aanpak. En dat vertellen we u.

Kansen benutten

Een goede vermogensbeheerder laat van zich horen als het goed gaat maar informeert u ook als de beurs minder positief beweegt. En adviseert welke stappen genomen moeten worden om zoveel mogelijk kansen te blijven benutten. Dat advies geven wij nu ook aan beleggers die nog geen cliënt bij ons zijn, met de gratis portefeuillecheck. Een kritische blik naar de cijfers van het afgelopen jaar en de samenstelling van de beleggingsportefeuille voor het komende jaar.

Kent u uw portefeuille?

Weet u bijvoorbeeld wat de gevolgen van een rentestijging voor uw portefeuille zijn? En welke obligaties u bezit? Bent u in staat uw portefeuille te beschermen? Maar bent u ook op de hoogte van de mate van spreiding? En of de huidige samenstelling u dichter bij uw doel brengt? Onze portefeuillecheck geeft u dit inzicht.

Onafhankelijk vermogensbeheer in Amstelveen

Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer uit Amstelveen beheert het vermogen van particuliere beleggers. Onafhankelijk maatwerk vermogensbeheer, direct in onderliggende titels zoals aandelen en obligaties. Ontdek zelf onze persoonlijke aanpak en waardevolle kennis met de gratis portefeuillecheck door een van onze DSI-beleggingsadviseurs. Wilt u dat ook? Vraag de portefeuillecheck dan nu hier aan.

Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer
Dorpsstraat 34, Amstelveen
020 – 344 91 944
www.velthuysemulder.nl

[Advertorial]


Meer nieuws

Sport vandaag 14:52

Back to the Future bij NTC Amstelveen

Amstelveen - Van zondag 30 juni tot en met zondag 6 juli vinden er in Amstelveen twee grote internationale tennistoernooien plaats. 

112 vandaag 13:58

Zoekactie in Ouderkerkerplas naar 14-jarige: slachtoffer gevonden

Ouderkerk aan de Amstel - Dinsdagmiddag rond 13.00 uur is er in de Oudekerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel een zoekactie op touw gezet. De politiehelikopter en brandweerduikers zochten vanaf de straat Aan de Wind het water af omdat er een 14-jarige jongen vermist zou zijn. Het slachtoffer is inmiddels gevonden en overgebracht naar het ziekenhuis.  

Rubriek: Onderweg op de A9 vandaag 10:54

27 juni: webinar over de werkzaamheden aan de A9

Amstelveen - Op donderdag 27 juni, van 20.00 uur tot 21.30 uur, wordt er een webinar georganiseerd (digitaal) over de werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen. 

Evenementen & Activiteiten vandaag 09:00

Bovenkerk verandert 13 juli tijdens Zomerfeest in olympisch dorp

Amstelveen - Zaterdag 13 juli van 14.00 tot 19.00 uur vindt in het Urbanuspark het jaarlijkse Zomerfeest in Bovenkerk plaats. Deze keer staat het feest in het teken van de Olympische Spelen. Voor één dag wordt Bovenkerk een heus olympisch dorp met o.a. leuke sportieve activiteiten voor jeugdige bezoekers. Daarnaast kunnen geïnteresseerden ook dit jaar weer langskomen voor Heel Bovenkerk Bakt, de braderie, de barbecue, heerlijke hapjes en drankjes en diverse optredens.

Evenementen & Activiteiten gisteren 17:32

Amstelveen Culinair 2024: Een culinair feest aan de Poeloever

Amstelveen - De zomer is begonnen en dat betekent dat het bijna tijd is voor hét fijnproevers evenement van het jaar: Amstelveen Culinair. Op zaterdag 6 juli wordt de prachtige poeloever, met uitzicht over De Poel en het Amsterdamse Bos, omgetoverd tot een culinaire ontmoetingsplaats. Dit jaar is het extra speciaal omdat het terrein nog nooit eerder voor een evenement is gebruikt. Met het mooie weer kunnen bezoekers hier genieten van de zonsondergang over De Poel.

Algemeen gisteren 13:51

Nieuwe naam ontmoetingsruimte Kastanjeflat onthuld: Kastanjehof

Amstelveen - Met trots is de nieuwe naam van de ontmoetingsruimte in de Kastanjeflat bekend gemaakt: Kastanjehof. Het naambord werd feestelijk onthuld door wethouder Marijn van Ballegooijen, waarmee de vernieuwde ontmoetingsplek officieel in gebruik is genomen.