Dennis Tigges en Tjade Groot van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer
Advertorial Zakelijk

Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer: gratis portefeuille analyse

Amstelveen - Aan uw beleggingsresultaten van 2018 kunnen we niets veranderen, maar voor 2019 valt er veel te winnen. Als uw beleggingsportefeuille daarop is voorbereid. Maar is dat wel zo? Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer vertelt het u, met een gratis portefeuillecheck door een van de beleggingsprofessionals.

Dat 2018 een roerig beleggingsjaar was, wist u natuurlijk al. Maar weet u ook wat de kansen voor 2019 zijn? Die zijn er namelijk, volop. Daarop kunt u anticiperen, net als op een eventuele rentestijging. Met een beleggingsportefeuille die profiteert van de wereld die we verwachten.

Verandering van aanpak

Natuurlijk hebben wij geen glazen bol, maar we hebben wel experts. Samen houden we de markten en de ontwikkelingen wereldwijd in de gaten. En we kennen onze klanten. We weten wie liever op safe speelt en wie graag meer kansen nastreeft. Verandert het geopolitieke toneel en kan dit invloed op de beurs hebben? Dan veranderen wij onze aanpak. En dat vertellen we u.

Kansen benutten

Een goede vermogensbeheerder laat van zich horen als het goed gaat maar informeert u ook als de beurs minder positief beweegt. En adviseert welke stappen genomen moeten worden om zoveel mogelijk kansen te blijven benutten. Dat advies geven wij nu ook aan beleggers die nog geen cliënt bij ons zijn, met de gratis portefeuillecheck. Een kritische blik naar de cijfers van het afgelopen jaar en de samenstelling van de beleggingsportefeuille voor het komende jaar.

Kent u uw portefeuille?

Weet u bijvoorbeeld wat de gevolgen van een rentestijging voor uw portefeuille zijn? En welke obligaties u bezit? Bent u in staat uw portefeuille te beschermen? Maar bent u ook op de hoogte van de mate van spreiding? En of de huidige samenstelling u dichter bij uw doel brengt? Onze portefeuillecheck geeft u dit inzicht.

Onafhankelijk vermogensbeheer in Amstelveen

Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer uit Amstelveen beheert het vermogen van particuliere beleggers. Onafhankelijk maatwerk vermogensbeheer, direct in onderliggende titels zoals aandelen en obligaties. Ontdek zelf onze persoonlijke aanpak en waardevolle kennis met de gratis portefeuillecheck door een van onze DSI-beleggingsadviseurs. Wilt u dat ook? Vraag de portefeuillecheck dan nu hier aan.

Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer
Dorpsstraat 34, Amstelveen
020 – 344 91 944
www.velthuysemulder.nl

[Advertorial]


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.

Kunst & Cultuur gisteren 12:05

Corona-crisis in Amstelveen: Rondje Cultuur

Amstelveen - De kunst & cultuursector wordt ook in Amstelveen keihard geraakt door de coronacrisis. In een Rondje Cultuur met verantwoordelijk wethouder Herbert Raat (Kunst & Cultuur, VVD) wordt inzicht gegeven in de effecten van de coronamaatregelen op diverse instellingen en individuele kunstenaars. 

Columns 23 mei 2020 19:30

Column Geertje Visser: #BLIJFBINNEN

Amstelveen - Geertje Visser schrijft maandelijks columns voor AmstelveenZ Magazine. Ze heeft een man en drie zonen, woont en werkt in Amstelveen. In de mei-editie een stukje over thuiswerken in combinatie met thuisonderwijs.