Dennis Tigges en Tjade Groot van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer

Velthuyse · Mulder: ‘We voelen ons thuis in Amstelveen’

Amstelveen - Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer, één van de grotere onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland, heeft het afgelopen voorjaar de Amsterdamse Herengracht verruild voor het karakteristieke Oude Dorp van Amstelveen.

Een verhuizing tot volle tevredenheid, zo laat Dennis Tigges, partner en Hoofd Vermogensbeheer enthousiast weten. ‘Hier in het prachtige en monument aan de Dorpsstraat 34 voelen wij ons helemaal thuis. Hoewel we in Amsterdam ook een hele mooie locatie hadden, werd het er erg druk. Toen de kans zich voordeed om onze intrek in dit unieke Amstelveense pand te nemen, hebben we die met beide handen aangegrepen. Het is voor ons, maar vooral ook voor onze klanten, een hele prettige en goed bereikbare omgeving met parkeergelegenheid die veel mogelijkheden biedt.’

Toegewijde specialisten

Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer werd in het jaar 2000 opgericht door drs. Jeroen Velthuyse (directeur) en drs. Gertjan Mulder RBA (directeur). Zij wilden een alternatief bieden voor de grootbanken als het ging om een gestructureerde ondersteuning van particuliere beleggers. En met succes. Inmiddels bestaat Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer uit een team van dertig gecertificeerde en toegewijde specialisten die met veel aandacht maatwerk leveren. ‘We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en beseffen heel goed dat onze klanten vaak hard hebben gewerkt om hun vermogen op te bouwen’, aldus Dennis Tiges. ‘Wij vinden dat zij die toewijding ook van ons mogen verwachten.’

Online beleggen is voor iedereen

Die toegankelijke, vriendelijke wijze van werken wordt des te meer duidelijk als Tjade Groot, hoofd Online Beleggen, vertelt over de online vermogenbeheerlabels waarmee Velthuyse · Mulder voor het eerst op de markt kwam. ‘Is de inleg bij particulier vermogensbeheer gebonden aan een bepaalde ondergrens, het online beleggen is voor iedereen toegankelijk. Je zou bij wijze van spreken al kunnen beginnen vanaf één euro’, vertelt hij glimlachend. Om diezelfde reden initieert de in Amstelveen woonachtige Tjade Groot het merk Doelbeleggen.nl. Hiermee is hij dit jaar wederom genomineerd voor de Gouden Stier, de meest felbegeerde award voor beleggingsproducten en- diensten voor de particuliere beleggersmarkt.

[Update: Doelbeleggen.nl heeft de Gouden Stier gewonnen]

Individuele beleggingen

Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer is onafhankelijk en belegt individueel in met name aandelen en obligaties. ‘Dat betekent dat we geen dubbele agenda hebben en niet in standaard (huis)fondsen beleggen. Waar het best in kan worden belegd, hangt af van de persoonlijke financiële situatie. Ieders financiële situatie is anders en de  beleggingsportefeuille daarom evenzo uniek', laat Dennis Tiges tot slot weten.

Komt u dus gerust eens langs voor een gratis kennismakingsgesprek, onze specialisten staan voor u klaar. En zijn bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur.

Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer
Dorpsstraat 34
Telefoon 020 344 91 44
www.velthuysemulder.nl
info@vmvb.nl 


Meer nieuws

Sport vandaag 14:52

Back to the Future bij NTC Amstelveen

Amstelveen - Van zondag 30 juni tot en met zondag 6 juli vinden er in Amstelveen twee grote internationale tennistoernooien plaats. 

112 vandaag 13:58

Zoekactie in Ouderkerkerplas naar 14-jarige: slachtoffer gevonden

Ouderkerk aan de Amstel - Dinsdagmiddag rond 13.00 uur is er in de Oudekerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel een zoekactie op touw gezet. De politiehelikopter en brandweerduikers zochten vanaf de straat Aan de Wind het water af omdat er een 14-jarige jongen vermist zou zijn. Het slachtoffer is inmiddels gevonden en overgebracht naar het ziekenhuis.  

Rubriek: Onderweg op de A9 vandaag 10:54

27 juni: webinar over de werkzaamheden aan de A9

Amstelveen - Op donderdag 27 juni, van 20.00 uur tot 21.30 uur, wordt er een webinar georganiseerd (digitaal) over de werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen. 

Evenementen & Activiteiten vandaag 09:00

Bovenkerk verandert 13 juli tijdens Zomerfeest in olympisch dorp

Amstelveen - Zaterdag 13 juli van 14.00 tot 19.00 uur vindt in het Urbanuspark het jaarlijkse Zomerfeest in Bovenkerk plaats. Deze keer staat het feest in het teken van de Olympische Spelen. Voor één dag wordt Bovenkerk een heus olympisch dorp met o.a. leuke sportieve activiteiten voor jeugdige bezoekers. Daarnaast kunnen geïnteresseerden ook dit jaar weer langskomen voor Heel Bovenkerk Bakt, de braderie, de barbecue, heerlijke hapjes en drankjes en diverse optredens.

Evenementen & Activiteiten gisteren 17:32

Amstelveen Culinair 2024: Een culinair feest aan de Poeloever

Amstelveen - De zomer is begonnen en dat betekent dat het bijna tijd is voor hét fijnproevers evenement van het jaar: Amstelveen Culinair. Op zaterdag 6 juli wordt de prachtige poeloever, met uitzicht over De Poel en het Amsterdamse Bos, omgetoverd tot een culinaire ontmoetingsplaats. Dit jaar is het extra speciaal omdat het terrein nog nooit eerder voor een evenement is gebruikt. Met het mooie weer kunnen bezoekers hier genieten van de zonsondergang over De Poel.

Algemeen gisteren 13:51

Nieuwe naam ontmoetingsruimte Kastanjeflat onthuld: Kastanjehof

Amstelveen - Met trots is de nieuwe naam van de ontmoetingsruimte in de Kastanjeflat bekend gemaakt: Kastanjehof. Het naambord werd feestelijk onthuld door wethouder Marijn van Ballegooijen, waarmee de vernieuwde ontmoetingsplek officieel in gebruik is genomen.