Dennis Tigges en Tjade Groot van Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer

Velthuyse · Mulder: ‘We voelen ons thuis in Amstelveen’

Amstelveen - Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer, één van de grotere onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland, heeft het afgelopen voorjaar de Amsterdamse Herengracht verruild voor het karakteristieke Oude Dorp van Amstelveen.

Een verhuizing tot volle tevredenheid, zo laat Dennis Tigges, partner en Hoofd Vermogensbeheer enthousiast weten. ‘Hier in het prachtige en monument aan de Dorpsstraat 34 voelen wij ons helemaal thuis. Hoewel we in Amsterdam ook een hele mooie locatie hadden, werd het er erg druk. Toen de kans zich voordeed om onze intrek in dit unieke Amstelveense pand te nemen, hebben we die met beide handen aangegrepen. Het is voor ons, maar vooral ook voor onze klanten, een hele prettige en goed bereikbare omgeving met parkeergelegenheid die veel mogelijkheden biedt.’

Toegewijde specialisten

Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer werd in het jaar 2000 opgericht door drs. Jeroen Velthuyse (directeur) en drs. Gertjan Mulder RBA (directeur). Zij wilden een alternatief bieden voor de grootbanken als het ging om een gestructureerde ondersteuning van particuliere beleggers. En met succes. Inmiddels bestaat Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer uit een team van dertig gecertificeerde en toegewijde specialisten die met veel aandacht maatwerk leveren. ‘We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en beseffen heel goed dat onze klanten vaak hard hebben gewerkt om hun vermogen op te bouwen’, aldus Dennis Tiges. ‘Wij vinden dat zij die toewijding ook van ons mogen verwachten.’

Online beleggen is voor iedereen

Die toegankelijke, vriendelijke wijze van werken wordt des te meer duidelijk als Tjade Groot, hoofd Online Beleggen, vertelt over de online vermogenbeheerlabels waarmee Velthuyse · Mulder voor het eerst op de markt kwam. ‘Is de inleg bij particulier vermogensbeheer gebonden aan een bepaalde ondergrens, het online beleggen is voor iedereen toegankelijk. Je zou bij wijze van spreken al kunnen beginnen vanaf één euro’, vertelt hij glimlachend. Om diezelfde reden initieert de in Amstelveen woonachtige Tjade Groot het merk Doelbeleggen.nl. Hiermee is hij dit jaar wederom genomineerd voor de Gouden Stier, de meest felbegeerde award voor beleggingsproducten en- diensten voor de particuliere beleggersmarkt.

[Update: Doelbeleggen.nl heeft de Gouden Stier gewonnen]

Individuele beleggingen

Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer is onafhankelijk en belegt individueel in met name aandelen en obligaties. ‘Dat betekent dat we geen dubbele agenda hebben en niet in standaard (huis)fondsen beleggen. Waar het best in kan worden belegd, hangt af van de persoonlijke financiële situatie. Ieders financiële situatie is anders en de  beleggingsportefeuille daarom evenzo uniek', laat Dennis Tiges tot slot weten.

Komt u dus gerust eens langs voor een gratis kennismakingsgesprek, onze specialisten staan voor u klaar. En zijn bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur.

Velthuyse · Mulder Vermogensbeheer
Dorpsstraat 34
Telefoon 020 344 91 44
www.velthuysemulder.nl
info@vmvb.nl 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen. 

Advertorial Evenementen & Activiteiten vandaag 11:51

Uitje in de buurt: bamboelabyrint Nirwana

Amstelveen/De Kwakel – Niet ver van Amstelveen bevindt zich bamboelabyrint Nirwana. Het in De Kwakel gelegen labyrint biedt speciaal in deze coronatijden de mogelijkheid tot een exclusief gezinsuitje.

Algemeen gisteren 20:09

RTVA wil nu 235.000 euro per jaar voor nieuwe omroep

Amstelveen – De lokale omroep RTVA zegt jaarlijks minimaal 235.000 euro subsidie van gemeente Amstelveen nodig te hebben om samen met NH Nieuws verder te kunnen onder de vlag van AmstelNieuws