VTF
112

Verdacht pakket in Aalsmeer bevatte geen bom, maar broodjes

Amstelveen - Het verdachte pakket dat vanmorgen voor een Poolse supermarkt in Aalsmeer werd aangetroffen bevatte geen explosieven, maar broodjes die in de ochtend door een leverancier waren neergezet

Dat meldt de politie op Twitter, nadat uitvoerig onderzoek werd gedaan naar het pakket. De omgeving werd ruim afgezet en de EODD zette twee specialistische robots in, maar het bleek dus om loos alarm te gaan.

112_inzet_eodd_dpdb_aalsmeer.jpg
Foto: Davey Photography, Davey Baas

De politie meldt dat er afspraken worden gemaakt zodat dit soort leveranties niet tot dergelijke "verdachte" situaties kunnen leiden. De bewoners kunnen weer terug naar hun woning.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 11:27

‘De Sobibor Tapes – de vergeten interviews van Jules Schelvis'

Amstelveen - DE EO zendt op woensdag 27 januari 2021 de unieke documentaire ‘De Sobibor Tapes – de vergeten interviews van Jules Schelvis’ uit. Jules Schelvis was woonachtig in Amstelveen, waar hij in 2016 op 95-jarige leeftijd overleed. 

Algemeen gisteren 16:35

Toeslagenaffaire treft ook tientallen Amstelveense gezinnen

Amstelveen - Ook in Amstelveen zijn tientallen gezinnen gedupeerd door de kinderopvangtoeslagenaffaire. De landelijke affaire, waarbij tienduizenden onschuldige ouders tot in lengte van jaren werden aangezien voor fraudeurs en onder een nietsontziend regime onterecht (grote) sommen geld moesten terugbetalen, zorgde vandaag voor het opstappen van het kabinet.

Politiek gisteren 13:03

Gordon regionaal lijstduwer voor D66 bij Tweede Kamer-verkiezing

Amstelveen - D66 heeft Amstelveens wethouder Floor Gordon gevraagd om regionaal lijstduwer te zijn voor D66 bij de verkiezing voor de Tweede Kamer. Daarmee vult zij de lijst aan op plek 74. De verkiezing voor de leden van de Tweede Kamer wordt gehouden tussen 15 en 17 maart 2021.