Davey Photography, Davey Baas
112

Verdachten van overval op optiekwinkel in Oude Dorp Amstelveen opgepakt in Buitenveldert

Amstelveen - De politie heeft twee verdachten van de overval op de optiekwinkel in het Oude Dorp van Amstelveen opgepakt in een woning in Buitenveldert.

Een knap staaltje recherchewerk leidde de politie naar de woning in Buitenveldert, waar de twee verdachten werden aangetroffen. Ze voldeden aan het signalement dat getuigen hadden gegeven. Ook werd in de woning een Jumbo-tas vol met merkbrillen aangetroffen. De verdachten zitten vast in de cel en worden vandaag nog verhoord.

Vanmorgen werd de optiekwinkel onaangenaam verrast toen een donkergekleed duo rond half elf nagenoeg de volledige etalage van de winkel leegroofde en met een met merkbrillen gevulde Jumbo-tas op de vlucht sloeg. 


Meer nieuws

112 gisteren 15:09

Auto's in botsing op kruising Beneluxbaan/Gondel

Amstelveen - Niet voor het eerst heeft er een aanrijding plaatsgevonden op het kruispunt Beneluxbaan/Gondel in Amstelveen Zuid. Twee auto's botsten op elkaar met flinke blikschade tot gevolg.

Politiek 23 jul. 2024 11:37

Burgerbelangen Amstelveen: zorgwoningen Maccabiadelaan toewijzen aan kwetsbare mensen met zorgvraag

Amstelveen – Op initiatief van de lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) gaat het College van B en W onderzoeken hoe de 41 zorggeschikte woningen aan de Maccabiadelaan direct kunnen worden toegewezen aan kwetsbare mensen met een zorgvraag. Ook wordt op initiatief van de lokale partij informatie over zorg beter toegankelijk voor inwoners met een hulpvraag.

Politiek 23 jul. 2024 11:30

Actief voor Amstelveen tevreden zomerreces in

Amstelveen – De lokale politieke partij actief voor Amstelveen is tevreden het politieke zomerreces ingegaan. De partij zag vorige week tijdens de behandeling van de Perspectiefnota drie moties aangenomen worden.