AmstelveenZ
112

Verkeerde afslag voor Tesla-bestuurder: sloot in

Amstelveen - De bestuurder van een auto is dinsdagavond te water geraakt aan De Afslag, nabij het parkeerterrein van golfbaan Amsteldijk. 

De bestuurder van een Tesla kwam even voor negen uur door onduidelijke oorzaak in een sloot terecht tussen het parkeerterrein en het fietspad dat parallel loopt aan De Afslag (de weg door de polder van en naar de golfbaan). De brandweer kwam, ondersteund door politie, met meerdere voertuigen ter plaatse en ook een duikteam was mee.

112 auto water amsteldijk.jpg

Ten tijde van het ongeval was het behoorlijk noodweer, met hagel en onweer. Onduidelijk is of dat een rol heeft gespeeld bij het ongeluk. De politie doet verder onderzoek en de bestuurder is opgevangen door de hulpdiensten. De brandweer heeft de wagen uit de sloot moeten takelen.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 15:00

Nieuwe editie AmstelveenZ Magazine is uit: No. 86

Amstelveen - De nieuwste editie van AmstelveenZ Magazine (No. 86, maart 2024) is uit! Deze maand bevat het magazine onder andere een overzicht van woningbouwlocaties in Amstelveen.

Politiek vandaag 14:02

Gemeenteraad Amstelveen wil inwoners meer betrekken bij lokale politiek en gaat de straat op

Amstelveen - De gemeenteraad van Amstelveen wil inwoners meer betrekken bij de lokale politiek en horen wat er leeft in de samenleving. Wat zijn de zorgen en aandachtspunten van inwoners, wat zijn hun tips aan de raad? Een aantal raads- en burgerleden bracht afgelopen zaterdag daarom onder de noemer 'Raad op straat' een bezoek aan winkelcentrum Groenhof, om input van inwoners te verzamelen.

Evenementen & Activiteiten vandaag 09:27

Het festival voor jonge bands Young Urbanus op 6 april

Amstelveen - Zaterdagavond 6 april aanstaande vindt voor de derde keer Young Urbanus plaats in het Noorddamcentrum Bovenkerk. Young Urbanus is inmiddels uitgegroeid tot dé hotspot voor jonge bands in Amstelveen! Toegang is gratis. Het eerste optreden start om 19:30 uur. Vol is vol!

Politiek vandaag 09:11

Vijvers Middenhoven uitgebaggerd: ‘Nu vijver bij winkelcentrum Groenhof’

Amstelveen - Om de waterkwaliteit te verbeteren zijn de vijvers in Park Middenhoven uitgebaggerd. De lokale politieke partij Goed voor Amstelveen, die zich hard maakte voor het uitbaggeren, hoopt dat nu ook de vijver bij winkelcentrum Groenhof (naast De Bolder) aan de beurt komt.

112 vandaag 08:40

Blikschade bij ongeval A9

Amstelveen - Op Rijksweg A9 bij Amstelveen heeft zondagavond een ongeval plaatsgevonden, waardoor twee rijstroken tijdelijk moesten worden afgesloten.