VLN
112

Verkeerscontrole Amstelveen: meerdere bestuurders onder invloed van alcohol, drugs

Amstelveen - Bij de verkeerscontrole die gisterenavond in Amstelveen werd gehouden zijn meerdere bestuurders betrapt op het rijden onder invloed van alcohol en drugs.

De politie stond een groot deel van de zaterdagavond opgesteld onder het viaduct bij de Oranjebaan en hield talloze weggebruikers staande. De controle werd gehouden door een legertje politiestudenten.

De politie meldt op social media dat vijf bestuurder te diep in het glaasje hadden gekeken en dat 1 bestuurder teveel drugs had gebruikt (zo wees een speekseltest uit) om te mogen rijden.

Daarnaast werd meer dan 40 keer proces verbaal opgemaakt voor andere zaken, zoals technische gebreken of het niet in bezit zijn van een rijbewijs. Twee van de bestuurders die teveel alcohol op hadden bleken geen rijbewijs te kunnen overleggen.

 

Meer nieuws

Algemeen vandaag 15:13

Parkeerterrein bij Oude Dorp wordt gedeeltelijk blauwe zone

Amstelveen - De gemeente Amstelveen is voornemens een blauwe zone aan te leggen op het parkeerterrein naast de Museumtramlijn bij het Oude Dorp. Gebleken is dat er overdag vaak onvoldoende parkeermogelijkheden zijn in de directe omgeving van de winkels, horeca en fysiotherapiepraktijk.

Amstelveen van voorheen gisteren 20:51

Amstelveen van voorheen (312)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 312 een haast maagdelijk plaatje uit de wijk Keizer Karelpark, met de beroemde snackbar annex eetcafé De Vulkaan aan de Van der Hooplaan.

112 gisteren 12:11

Voetganger aangereden in Aalsmeer; automobilist aangehouden

Aalsmeer- Aan de Stommeerweg in Aalsmeer is zondagochtend vroeg een voetganger aangereden door een automobilist. De bestuurder van de wagen is na het ongeval aangehouden; de politie heeft inmiddels laten weten dat de bestuurder onder invloed verkeerde.