Davey Photography, Davey Baas
112

Verkeerscontrole in Amstelveen Zuid

Amstelveen - De politie houdt dinsdagmiddag een voertuigen- en verkeerscontrole in Amstelveen Zuid.

Diverse motoragenten rijden in het rond en plukken verkeersdeelnemers van de weg, die naar een controle-locatie op de hoek Sportlaan/Van der Hooplaan worden geleid. Op de controle-locatie staan diverse agenten en politiebusjes opgesteld. Naast auto's worden ook scooters naar de controleplek geleid.

112_politie_amstelveen_controle_dpdb_250122_2.jpg

Over de resultaten van de actie is momenteel nog niets bekend. Het parkeerterrein op de hoek Sportlaan/Van der Hooplaan, ter hoogte van hockeyclub Myra, is een veelgebruikte locatie voor verkeerscontroles.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 15:20

E-waste Race: schoolklassen zamelen zoveel mogelijk elektronisch afval in

Amstelveen - Zes basisschoolgroepen uit Amstelveen doen dit jaar weer mee aan de E-waste Race. De deelnemende klassen gaan bijna vier weken lang zoveel mogelijk klein elektronisch afval of E-waste inzamelen zodat dit hergebruikt of gerecycled kan worden. De organisatie E-waste Race verzorgt verschillende lessen voor de kinderen. 

Algemeen gisteren 11:49

AVA boos over schrappen tijdelijke voetgangersbrug over A9: ‘Onvoorstelbaar’

Amstelveen - De lokale politieke partij Actief voor Amstelveen (AVA) is boos en vindt het onbegrijpelijk dat de tijdelijke voetgangersbrug over Rijksweg A9, ter hoogte van het Bovenlandpad, uit de verbouwingsplannen is geschrapt omdat de brug niet zou passen. ‘Wij vinden het onvoorstelbaar,’ zegt AVA-fractievoorzitter Michel Becker.

Amstelveen van voorheen 15 mei 2022 21:19

Amstelveen van voorheen (299)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 299 een oude foto uit 1979 van de bouw van het raadhuis aan de oever van De Poel.