Davey Photography, Davey Baas
112

Verkeerscontrole in Amstelveen Zuid

Amstelveen - De politie houdt dinsdagmiddag een voertuigen- en verkeerscontrole in Amstelveen Zuid.

Diverse motoragenten rijden in het rond en plukken verkeersdeelnemers van de weg, die naar een controle-locatie op de hoek Sportlaan/Van der Hooplaan worden geleid. Op de controle-locatie staan diverse agenten en politiebusjes opgesteld. Naast auto's worden ook scooters naar de controleplek geleid.

112_politie_amstelveen_controle_dpdb_250122_2.jpg

Over de resultaten van de actie is momenteel nog niets bekend. Het parkeerterrein op de hoek Sportlaan/Van der Hooplaan, ter hoogte van hockeyclub Myra, is een veelgebruikte locatie voor verkeerscontroles.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:53

N522 (Ouderkerk-Amstelveen) aantal dagen dicht voor doorgaand verkeer

Amstelveen - De provinciale weg N522 (tussen Amstelveen en Amsterdam Zuidoost) wordt tussen woensdagavond 7 juni en maandagochtend 12 juni afgesloten voor doorgaand verkeer, wegens werkzaamheden aan de nieuwe brugverbinding over de rivier De Amstel.

Algemeen gisteren 19:00

Amstelveen in 24hrs op 3 juni: ook van alles te doen voor kinderen

Amstelveen - Ontdek je eigen stad op zaterdag 3 juni tijdens Amstelveen in 24hrs! Barsten jouw kinderen van de energie? Dan is dit écht iets voor jullie… Aankomende zaterdag is er door heel Amstelveen veel te doen, van sporten tot knutselen en van cultuur tot culinair.  Hieronder de leukste (en meest kindvriendelijke) tips voor komende zaterdag.

Algemeen gisteren 13:37

Amstelveen in top 5 slimste gemeenten van Nederland

Amstelveen - Net als op talloze onderzoekslijstjes, scoort Amstelveen weer eens hoog in een nieuw onderzoek.  Amstelveen zou op basis van een nationale intelligentie-index namelijk tot de Top 5 van gemeenten van Nederland behoren waar de slimste mensen wonen.