VLN Nieuws
112

Verkeersregelaar aangereden bij bosfestival

Amstelveen - Aan de Bosrandweg is vrijdagavond een verkeersregelaar aangereden door een automobilist. 

De verkeersregelaar regelde gisterenavond met collega's de uitkomende bezoekersstromen van het Dekmantel Festival dat deze dagen (5-7 augustus) in het bos wordt gehouden.

Voor de aangereden verkeersregelaar kwam een ambulance ter plaatse; hij had last van zijn enkel, maar hoefde na een medische check uiteindelijk niet te worden overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie kwam was eveneens ter plaatse en deed onderzoek naar het ongeval; het is nog onduidelijk wat de oorzaak was van de aanrijding.

De Amstelveense politie was gisteren rond het festvalterrein in het Amsterdamse bos actief en sprak verder van een goede sfeer zonder grote incidenten.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 12:12

Han Tsai: wijkagent in Amstelveen en bruggenbouwer tussen culturen

Amstelveen - Han Tsai is sinds het najaar van 2020 wijkagent in het Oude Dorp en Bovenkerk in Amstelveen. Maar daarnaast vervult hij ook een andere, belangrijke en inmiddels onmisbare rol die hij allerminst lichtvaardig opneemt: als coördinator van het officiële Chinees Netwerk van Politie Eenheid Amsterdam is hij een vertrouwd aanspreekpunt voor een groeiend aantal Aziatische inwoners in deze regio en daarmee een belangrijke bruggenbouwer tussen diverse culturen.

Algemeen gisteren 16:00

JobZ: Grand Hotel Amstelveen zoekt Food & Beverage Supervisor

Amstelveen - Zoek jij een nieuwe baan en wil je graag in (de omgeving van) Amstelveen werken? Via AmstelveenZ JobZ kan je wellicht een leuke baan in de buurt vinden.  Zo zoekt Grand Hotel Amstelveen momenteel een Food & Beverage Supervisor.