Archief VLN Nieuws
112

Verkeersruzie Handweg loopt uit de hand; man aangehouden, getuigen gezocht

Amstelveen - De politie heeft een verdachte aangehouden van een verkeersruzie aan de Handweg op Tweede Pinksterdag. Daarbij werd een man mishandeld. De politie zoekt getuigen van het incident.

Het slachtoffer kwam maandagmiddag rond half vier het Amstelveense politiebureau ingelopen en gaf aan dat hij was mishandeld naar aanleiding van een verkeerstwist die rond 15.00 uur had plaatsgevonden aan de Handweg.

Het slachtoffer wist een goed signalement van de verdachte door te geven. Na een tevergeefs huisbezoek van de politie bij de verdachte, meldde hij zich later zelf aan het bureau, waarop hij werd aangehouden.

Na onderzoek is de verdachte heengezonden in afwachting van een besluit van het Openbaar Ministerie. De politie vraagt mensen die getuige zijn geweest van de mishandeling, of wellicht beelden hebben van het incident, dit te melden via 0900-8844 (ovv referentienummer 2024118048).


Meer nieuws

Sport vandaag 15:56

Spectaculair topbeachvolleybal in Stadshart: Amstelveense Benthe strijdt mee om titel Queen of the Court

Amstelveen - Het Stadsplein in Stadshart Amstelveen is deze weken omgetoverd tot zandparadijs en dit weekend staat het spectaculaire eredivisie beachvolleybaltoernooi Betcity Queen & King of The Court op het programma. De Amstelveense Benthe Essink is samen met haar partner Lieke Gijsen een van de deelnemers aan dit sterk aan populariteit winnende eredivisie-toernooi en hoopt in haar eigen woonplaats natuurlijk Queen of the Court te worden.

Algemeen vandaag 13:23

Kinderraad viert verschillende culturen met culturenkookboek

Amstelveen - Op woensdag 19 juni overhandigde de kinderraad van Amstelveen het door hen zelf gemaakte culturen kookboek aan wethouder diversiteit Floor Gordon. De kinderraad heeft dit kookboek gemaakt omdat ze het belangrijk vinden dat Amstelveen trots is op alle verschillende culturen in de stad en ze willen dat deze verscheidenheid aan geloven en culturen gevierd wordt. De kinderraad geeft alle bassischolen in Amstelveen het culturenkookboek cadeau.

Algemeen gisteren 13:33

Autoverzekering Amstelveen bijna 6% duurder

Amstelveen - Inwoners van Amstelveen betaalden in 2023 bijna 6% meer voor hun autoverzekering dan het jaar ervoor. Dat blijkt uit onderzoek van de financiële vergelijkingssite Geld.nl. In 2022 kostte de gemiddelde autoverzekering in Amstelveen nog ruim 68 euro per maand. In 2023 is dat gestegen naar ruim 72 euro per maand. Op jaarbasis betaalden de inwoners van Amstelveen bijna 49 euro meer voor hun autoverzekering.