Mini-replica van het beroemde beeld Het Zwijntje

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.

Het betreft een gelimiteerde oplage (250 stuks) en de beeldjes worden op twee verkoopmomenten verkocht.

Drie verkoopmomenten

Vanmiddag, donderdag 09 juli van 12:30 tot 17:00 uur, is het eerste verkoopmoment. Gevolgd door nog een tweede online verkoopmomenten op woensdag 15 juli (12:30-17:00 uur). Het aanvankelijk geplande verkoopmoment op dinsdag 21 juli is wegens de grote belangstelling geschrapt. Voor elk verkoopmoment geldt op = op.

Prijs: kostprijs + goede doel

De mini-replica's van Het Zwijntje worden aangeboden voor 40 euro per stuk: van de verkoopprijs gaat 16 euro naar de stichting KiKa. Het Stadshart is transparant over de totstandkoming van de prijs:  de kostprijs van het mini-Zwijntje (hoogwaardig 3D-geprint) bedraagt €32. De overige opbrengsten (8 euro) gaan naar Stichting Kinderen Kankervrij. Stadshart Amstlvn zal de goede doelbijdrage vervolgens verdubbelen. Per beeldje wordt er dus geen 8 maar 16 euro gedoneerd aan KiKa.

 

zwijntje_stadshart.jpg
Het echte beeld staat voor de HEMA in het Stadshart 


Meer nieuws

Evenementen & Activiteiten vandaag 10:17

Cultuurcentrum Griffioen opent nieuw theaterseizoen

Amstelveen - Cultuurcentrum VU Griffioen is gestart met de kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen. In voorgaande jaren gebeurde dit altijd in april of mei. “Dit seizoen pakken we een hoop zaken net iets anders aan dan normaal”, aldus de Griffioen.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.