Mini-replica van het beroemde beeld Het Zwijntje

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.

Het betreft een gelimiteerde oplage (250 stuks) en de beeldjes worden op twee verkoopmomenten verkocht.

Drie verkoopmomenten

Vanmiddag, donderdag 09 juli van 12:30 tot 17:00 uur, is het eerste verkoopmoment. Gevolgd door nog een tweede online verkoopmomenten op woensdag 15 juli (12:30-17:00 uur). Het aanvankelijk geplande verkoopmoment op dinsdag 21 juli is wegens de grote belangstelling geschrapt. Voor elk verkoopmoment geldt op = op.

Prijs: kostprijs + goede doel

De mini-replica's van Het Zwijntje worden aangeboden voor 40 euro per stuk: van de verkoopprijs gaat 16 euro naar de stichting KiKa. Het Stadshart is transparant over de totstandkoming van de prijs:  de kostprijs van het mini-Zwijntje (hoogwaardig 3D-geprint) bedraagt €32. De overige opbrengsten (8 euro) gaan naar Stichting Kinderen Kankervrij. Stadshart Amstlvn zal de goede doelbijdrage vervolgens verdubbelen. Per beeldje wordt er dus geen 8 maar 16 euro gedoneerd aan KiKa.

 

zwijntje_stadshart.jpg
Het echte beeld staat voor de HEMA in het Stadshart 


Meer nieuws

Zakelijk vandaag 10:46

Perfect Health: weet wat je nodig hebt [Lezersactie]

Amstelveen - Gezond oud worden willen we allemaal. Maar hoe gezond ben je eigenlijk? En wat heb je exact nodig om hieraan bij te dragen? Mischa Kremer richtte Perfect Health op voor mensen die bewust willen werken aan hun gezondheid. ‘Dankzij de Premium Health Check krijg je op wetenschappelijk niveau inzicht hoe je met leefstijl, voeding en voedingssupplementen aan de slag kunt gaan met je gezondheid. Wij maken moeilijke materie begrijpelijk en geven advies op maat. Zo houd je grip op je gezondheid.’

Horeca gisteren 19:00

Stadshart Horeca Hits: Noodle soep van Saigon Càphê

Amstelveen - Nu de horeca weer open is belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen de komende periode in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit de horecazaken in en rond het Stadshart. In aflevering 1: de befaamde noodle soep van Saigon Càphê.