AmstelveenZ

Vermiste Gerrit (76) dood gevonden in de Hoornsloot in Amstelveen

Amstelveen - De sinds zaterdag vermiste man Gerrit (76) is vandaag dood gevonden in de Hoornsloot in Amstelveen. De man, die leed aan alzheimer, was zaterdagochtend lopend van huis weggegaan en sindsdien spoorloos. Er werd dagen naar hem gezocht.

Het signalement van de man werd veelvuldig gedeeld en de politie vroeg publiek om tips. Hij werd in de nacht van zaterdag op zondag voor het laatst gezien op de Kalfjeslaan op de grens van Amstelveen en Amsterdam. De politie zocht zondag met een helikopter. 

Vandaag is het lichaam van de man door de politie aangetroffen in de Hoornsloot in Amstelveen bij het Amsterdamse Bos, vlak bij de Kalfjeslaan waar hij voor het laatst gezien werd. Volgens de politie is er geen sprake van een misdrijf en is hij door een noodlottig ongeval om het leven gekomen. 


Meer nieuws

112 vandaag 19:34

Scooter en fiets in botsing op fietspad Bovenkerkerweg

Amstelveen - De bestuurders van een scooter en een fiets zijn maandagavond met elkaar in botsing gekomen op het fietspad van de Bovenkerkerweg ter hoogte van de Burgemeester Wiegelweg (Westwijk).

Algemeen vandaag 10:51

Staking streekvervoer in Amstelveen

Amstelveen - Bij de standplaats van Connexxion-bussen in Amstelveen Zuid hebben diverse chauffeurs zich vanmorgen vroeg verzameld vanwege de eerder aangekondigde staking in het streekvervoer.

Sport vandaag 07:00

Grensverleggend hardlopen

Amstelveen - Wat begon als klein hardlooprondje om het hoofd leeg te maken, is uitgegroeid tot lange afstanden rennen. Manon Schutter (41) is hardloopster en rende afgelopen november van Boston naar New York. In elf dagen liep ze met een groep vrouwen maar liefst 550 kilometer. ‘Ja, dat is ruim een marathon per dag’, lacht ze. Wij spraken met haar over deze topprestatie en andere hardloopervaringen.  

Advertorial Algemeen vandaag 07:00

Co to Go lanceert avondconcept: wees er als de kippen bij!

Aalsmeer - Loogman tanken en wassen breidt Co to Go uit. Vanaf vandaag start Co to Go 7 dagen per week met een avondconcept. Gegrilde kip, maaltijdsalades en dit alles eventueel aangevuld met gebakken aardappelen en sausjes.