Verrassend slapen in eigen stad tijdens 'Amstelveen in 24Hrs'

Amstelveen - Ontdek de hotels in je eigen stad... In het kader van het evenement ‘Amstelveen in 24Hrs'  op 25 september 2021, biedt AmstelveenZ in samenwerking met het toeristische platform Visit Amstelveen inwoners de mogelijkheid om voordelig een hotelovernachting in Amstelveen te boeken in de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 september.

Inwoners wordt de kans geboden om tijdens het evenement ‘Amstelveen in 24Hrs’ op 25 september tegen sterk gereduceerd tarief een nachtje in een van de diverse deelnemende Amstelveense hotels door te brengen: dat is nog eens lekker slapen in eigen stad.

Overnachting plus ontbijt

Je kan met een van de deelnemende hotels kennis maken via een heerlijke overnachting inclusief een lekker ontbijt. Wil jij een nachtje toerist in eigen stad worden? Boek dan snel jouw kamer! De (hotel)nacht in eigen stad tijdens ‘Amstelveen in 24Hrs’ wordt gesponsord door AmstelveenZ en Visit Amstelveen. Let op: er is beperkte beschikbaarheid: op = op. Voor aanvullende informatie of vragen kunt u telefonisch contact opnemen met het betreffende hotel.

Bekijk hieronder de deelnemende Amstelveense hotels en reserveer. 


Meer nieuws

Gezondheid & welzijn gisteren 17:00

Gouden Koets voor Amstelveense ouderen

Amstelveen - Amstelveense ouderen kunnen vanaf vandaag gebruik maken van 'de Gouden Koets'; een uniek vervoersmiddel om ouderen uit hun isolement te halen en gratis vervoer aan te bieden naar Brentano-locaties voor activiteiten en uitjes.

Sport gisteren 08:00

Familie Gal over hun passie: Judo

Amstelveen - Jonathan Gal en zijn vrouw Nadia Oey zijn groot liefhebber van judo. Ook hun kinderen Charlie, Parker en Benjamin beoefenen deze sport. ‘Het is een sport waarin je leert stoeien, leert vallen en elkaar met respect behandelt. Je leert tegen een stootje kunnen, oefent in discipline en maakt een hoop lol met elkaar.’

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 20 sep. 2021 18:24

Bosorganisatie betreurt verwarring die is ontstaan - dat was niet de bedoeling

Amstelveen -  De organisatie van het Amsterdamse Bos betreurt de verwarring die is ontstaan over het particiaptietraject rond het nieuw te vormen (honden-)beleid in het Amsterdamse bos, naar aanleiding van een recent gegeven webinar Hond & Natuur. 'Dat was niet de bedoeling,' stelt de organisatie op haar website.

Verkeer & Vervoer 20 sep. 2021 15:33

Bestuurder Floor Gordon: 'Beneluxbaan weer groen karakter teruggeven'

Amstelveen – In het najaar wordt gestart met het inzaaien en beplanten van de grond langs de Beneluxbaan. In totaal komen langs de Beneluxbaan, waar veel groen verdween door de aanleg van de Amstelveenlijn 23.795 nieuwe heesters en 219 nieuwe bomen terug.