Verrassend slapen in eigen stad

Amstelveen - Ontsnap een nachtje in je eigen stad! Om de lokale hotelbranche te ondersteunen in deze moeilijke corona-tijden biedt AmstelveenZ in samenwerking met het toeristische platform Beleef Amstelveen inwoners de mogelijkheid om voordelig een hotelovernachting te boeken in het weekeinde van zaterdag 29/ zondag 30 mei 2021.

Op zaterdag 29 mei 2021 bieden we inwoners de kans om tegen sterk gereduceerd tarief een nachtje in een van de deelnemende Amstelveense hotels door te brengen: slaap lekker in eigen stad dus.

Overnachting plus ontbijt

We weten allemaal dat de coronacrisis ook de hotelbranche in Amstelveen hard heeft geraakt dus met deze speciale nacht hopen we  de hotels te kunnen steunen: al vanaf 40 euro maak je kennis met een heerlijke overnachting inclusief een lekker ontbijt natuurlijk. En je kan je uitje natuurlijk ook compleet maken door als hotelgast van een diner te genieten (ovbv dan geldende corona-maatregelen).

Maak kennis met hotels in Amstelveen

Door de coronaperiode heeft de AmstelveenZ Restaurantweek dit jaar geen doorgang kunnen vinden. Met een voordelige hotelovernachting bieden we inwoners daarom de kans om een van de vele leuke, fraaie en verrassende hotels in Amstelveen te leren kennen. Wil jij een nachtje toerist in eigen stad worden? Boek dan snel jouw kamer! En je steunt daarmee natuurlijk de lokale hotels!

De nacht in eigen stad wordt gesponsord door AmstelveenZ en Beleef Amstelveen.

Bekijk hieronder de deelnemende Amstelveense hotels en reserveer voor 29 mei 2021!


Meer nieuws

Evenementen & Activiteiten vandaag 09:56

Aan tafel met Eus tijdens online evenement Sprankel

Amstelveen - Schrijver en tv-persoonlijkheid Özcan Akyol (Eus) is woensdag 12 mei 2021 te gast bij het gratis bij te wonen online evenement Sprankel vanuit de Amstelveense bibliotheek.

Verkeer & Vervoer gisteren 17:08

Reminder: per 7 mei flitspalen actief op kruising N201/N231

Amstelveen - Met het gegeven dat twee nieuwe flitspalen op de kruising N201/N231 tussen Amstelveen en Aalsmeer op vrijdag 7 mei 2021 actief worden, attendeert het regionale verkeershandhavingsteam van de politie weggebruikers er nog maar eens op goed op de snelheid en op de kleur van het verkeerslicht te letten.

112 gisteren 14:54

Forse toename van binnenbranden in Amstelveen

Amstelveen - Het aantal binnenbranden waarbij de brandweer in Amstelveen in actie moest komen, is vorig jaar ten opzichte van een jaar eerder behoorlijk gestegen. In 'coronajaar' 2020 rukte de brandweer liefst 38 keer uit voor een binnenbrand.

Algemeen gisteren 11:56

Bevrijdingsvuurloop Amstelveen mogelijk nieuwe traditie

Amstelveen - Om het bevrijdingsvuur in deze bijzondere tijd brandend te houden organiseerde Stichting Amstelveen Oranje gisteren in samenwerking met Amstelveen Sport en AV Startbaan een (sterk aangepaste) Bevrijdingsvuurloop.

Politiek gisteren 11:30

D66 Amstelveen: wachttijd in het AZC maximaal benutten voor inburgering

Amstelveen - Asielzoekers met een verblijfsvergunning (statushouders) moeten zoveel als mogelijk op het AZC al starten met inburgeringstrajecten, in plaats van pas als zij in Amstelveen wonen. Dit heeft D66 Amstelveen met unanieme steun van de gemeenteraad verankerd in het Amstelveens inburgeringsbeleid.