Verser dan vers!

AMSTELVEEN - Er zijn speciaalzaken in Amstelveen die nauwelijks introductie behoeven: Volendammer Visspecialist Henry Schilder aan de Van der Hooplaan is daar zeker een van. Tal van certificaten en prijzen in de winkel tonen de kwaliteit en vakbekwaamheid van de visspeciaalzaak die bekendheid geniet in de hele regio.  

Zeker in de decembermaand staan de visliefhebbers rijen dik in de winkel, maar echt lang wachten hoeven ze nooit. Met meer dan twintig man vakbekwaam personeel (allemaal uit viscapital Volendam) is de visspeciaalzaak een professionele en geoliede machine, waar klantgerichtheid, hygiëne en kwaliteit bovenaan staan.

Fantastisch vers
Voor de feestelijke decembermaand kun je bij Schilder fantastisch verse producten binnenhengelen, want het assortiment van Schilder is niet alleen heel vers, maar vooral ook heel breed. ‘Je kunt bij ons terecht voor alle facetten voor een heerlijk (kerst-)diner. Van amuse, tot voor-,  bij- en hoofdgerecht. We hebben de mooiste vis, maar ook soepen, salades en tapas. Alles is gericht op vers,’ zegt Henry Schilder, meerdere keren uitgeroepen tot beste visspeciaalzaak van Nederland, en alom geprezen als zelfstandig ondernemer.

Kwaliteit
Schilder heeft veel over voor zijn klanten – rijdt soms meerdere keren per dag naar de visafslagen om de versheid van zijn producten de hele dag te kunnen garanderen - en  geeft ook graag advies, zelfs tot bijpassende wijn aan toe.

‘December is altijd een drukke, maar vooral gezellige tijd waar we met plezier naar uit kijken. We doen er alles aan om onze klanten zo snel, maar ook zo goed mogelijk te helpen, bijvoorbeeld met aparte rijen voor afhalen in de dagen voor kerst.’ Maar het hele jaar door is Schilder natuurlijk de plek om je vis te halen. Versgebakken, op een broodje of voor een avondmaal.

Schotels
‘We boeten nooit in op de kwaliteit en versheid van onze producten’, zegt Schilder. Voor de decembermaand vinden de superieure visschalen en -schotels gretig aftrek, evenals de verse tapas- en gourmetproducten. ‘Alles op maat’, zegt Schilder.

Bestellen
Bestel je visproducten voor de feestdagen via de website www.volendammer-visspecialist.nl. Reken maar dat je niet wordt teleurgesteld!

Informatie
Volendammer Visspecialist H. Schilder | Van der Hooplaan 193 | Telefoon 020 4410308 | www.volendammer-visspecialist.n


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.