Verstoring zorgt voor vertraging tram 5

Amstelveen – Tram 5 reed vanochtend enige tijd met 20 minuten vertraging. Inmiddels is de verstoring verholpen.

Het was zeker niet de eerste keer dat er problemen zijn rond het openbaar vervoer in Amstelveen. Vooral lijn 51 kampt regelmatig met problemen.

Excuses

Onlangs bleek zelfs dat er op het traject van lijn 51 nog nooit zo veel ritten zijn uitgevallen als in 2018. Eigenlijk zijn er altijd problemen geweest met lijn 51. Het GVB heeft hier onlangs zijn excuses voor aangeboden.

De verstoring van tramlijn 5 was rond 11.40 uur weer verholpen. De GVB meldde op Twitter dat dat de normale dienstregeling kon worden hervat.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis. 

Zakelijk gisteren 09:44

JobZ: Centralpoint zoekt accountmanager

Amstelveen - Centralpoint, de grootste IT-reseller van de Benelux en gevestigd in Amstelveen, groeit nog steeds en zoekt een nieuwe accountmanager. 

Algemeen 25 mei 2020 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.