Vertrek Hudson's Bay definitief

Amstelveen - Hudson's Bay vertrekt definitief uit Nederland en dus ook uit Amstelveen, zo melden diverse landelijke media.

Het vertrek van het concern uit Nederland, voor het einde van dit jaar,  werd eerder al door het FD gemeld. Hoewel de vakbonden toen het nieuws bevestigden, hield Hudson's Bay nog een slag om de arm. Nu bevestigt het concern de sluiting van alle 15 Nederlandse filialen tegenover het FD.

Het Amstelveense filiaal van Hudson's Bay werd pas 14 maart dit jaar geopend na een zeer ingrijpende verbouwing van het voormalige V&D-pand. Gemeente Amstelveen heeft inmiddels al hulp aangeboden voor de zoektocht naar een nieuwe huurder


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer gisteren 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis. 

Zakelijk gisteren 09:44

JobZ: Centralpoint zoekt accountmanager

Amstelveen - Centralpoint, de grootste IT-reseller van de Benelux en gevestigd in Amstelveen, groeit nog steeds en zoekt een nieuwe accountmanager. 

Algemeen 25 mei 2020 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.